- Реєстрування
- 10 Лют 2025
- Дописи
- 329
- Реакції
- 247
- Бали
- 103
- Нікнейм адміністратора:Ярослав Свиридов
- Особистий нікнейм:Адам Хомс
- Суть скарги:
- Вітаю, шановна ГА та ЗГА!
Хочу подати офіційну скаргу на рішення ГС щодо відкритих заявок на посаду Лідера НПУ.
Я, Адам, разом із Артем Лореті та Богданом Бутурінцем та не тока подали заявки одночасно.
Нам із Лореті було відмовлено з причини “замалий вік” (нам по 15 років), проте заявка Богдана Бутурінця була схвалена, хоча йому також 15 років.
Виходить ситуація, що одні й ті самі умови застосовані нерівномірно, що виглядає як несправедливе ставлення.
Прошу, шановна адміністраціє, перевірити дане рішення, з’ясувати, чому була зроблена така різниця між заявками з однаковими умовами, та надати чесне пояснення.
Також прошу, якщо це можливо, дозволити мені пройти співбесіду (обдзвін) на Лідера НПУ, або принаймні переглянути мою заявку повторно, зважаючи на обставини.
Я поважаю правила і адміністрацію, але прошу поставитися з розумінням і відновити справедливість у цьому питанні. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Це Адам Хомс фото доказ шо я подав Заявку |Це Артем Лореті фото Доказ |Це Богдан Бутурінець |Це Вердикт Заявок
- Дата походження:05.10.2025
Прошу вас Че раз вживати заходів серйозно та Че я знаю що він обчаеться з Духой Фамкой і тут докази що він надав вони нічого не доказують він їх тупо міг по видаляти і, бо щось інше також в мене було більше досвіду на таких посадах Чем у Богдана