Зачинено Скарга на Ярослав Поляков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48
Ваш нікнейм: Зіппо Компот
Нікнейм гравця: Ярослав Поляков
Дата порушення: 01.10.2022
Ситуація: Ярослав Поляков заарештував Дарія Компот, не по рп, не прид'явив документи та був не в формі працівника державної організації, все є на відео його скарги на Дарія Компот

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48
Парні у вас було у сіх порушення нонрп драйв
Так в тебе тоже було нонрп драйв якшо так і перевищення скорості було бо я їхав на круз контролі за тобою, а ти улетів. І який вихід під час рп, тебе не хвилює шо ця гра вилітає кожні 10-15 минут. Так шо ти тоже не святий ніякий якого строїш з себе

Дар'я

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6
Парні у вас було у сіх порушення нонрп драйв
Полностью посмотрела твоё видео и в конце конечно было очень прилично говорить что мне пи***, но твоя голова видимо не подумала о том что меня выбило из игры и намеренно я не выходила, а если бы хотела выйти намеренно я сделала бы это раньше чем как на видео прям возле СБУ, и в момент когда ты меня арестовывал уже было видно что у меня лагает игра и это означало что меня скоро выбьет. У меня когда мы начали ехать зависло и была всё время одна картинка на мониторе и она не менялась до момента пока меня не выбилоПереглянути вкладення

Ярослав Поляков

Шановний гравець
Реєстрування
2 Лип 2022
Дописи
66
Реакції
36
Бали
21
Полностью посмотрела твоё видео и в конце конечно было очень прилично говорить что мне пи***, но твоя голова видимо не подумала о том что меня выбило из игры и намеренно я не выходила, а если бы хотела выйти намеренно я сделала бы это раньше чем как на видео прям возле СБУ, и в момент когда ты меня арестовывал уже было видно что у меня лагает игра и это означало что меня скоро выбьет. У меня когда мы начали ехать зависло и была всё время одна картинка на мониторе и она не менялась до момента пока меня не выбилоПереглянути вкладення 9089
У тебе є мій дс треба було написати ))

Льоха Золото

✵ ✵ ✵Царь✵ ✵ ✵
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
336
Реакції
1,270
Бали
5
Доброго дня, Шановний гравець.
Вимушений відмовити в скарзі немає доказів.

Закрито!

[1] Support - [27.08.2022-04.09.2022]
[2] Модератор / Слідкуючий за МОЗ [04.09.2022 - 25.09.2022]
[3]Ст.Модератор / Заступник Головного Слідкуючого за МОЗ [25.09.2022 - ХХ.ХХ.ХХХХ]

??????|????❤️‍?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі