Розглянуто Скарга на "адміна"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
1,002
Реакції
2,000
Бали
253
Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
Особистий нікнейм: Валентин Ковач
Суть скарги: Почалось це все з того, що коли я з другом сидів в войсі, вони нас почали кидати до грп каналу в дс, ми їм сказали що не будемо на грп, ми вийшли та наново зайшли в войс, вони наново нас кидають, і кажуть шо ми будемо на грп, мій друг каже "Як ми маємо бути на ГРП, якщо нас даже в грі нема" я кажу шо коли зайдемо, то ми поїдемо на патрулювання, ми знову виходимо, і заходимо в войс сбу д, і знову він нас кидає, я кажу шо ми не будемо на цьому мп чи шо там було він каже "будете, тобто приймає рішення за нас" далі не помню шо було, але я з ним спілкувався адекватно, максимум шо я зробив це підвищив голос(на це є свої причини) але йому чомусь стало обідно, і він починає казати шо "спілкуйтесь адекватно, бо буде догана" і шось таке. Після цього всього, пропадає бажання грати, бо такі люди як він, не поліпшують гру, а портять, я вже про нього і в оцінку адміністрації писав, бо він вже показав істинного себе, ставить себе більшим за інших, приймає рішення за інших. Даже якщо ти наприклад в ситуації будеш не винний, він все одно буде викручуватися, ніколи не зможе признати свою вину. Шо я тобі скажу Юрчишине, будь простішим, не потрібно з себе робити дуже важливу людину, ти така людина як і я, як і інші гравці. І також давати догану за те що я в діскорді кажу шо ми не будемо на ГРП, тим паче що я ще не зайшов до гри, це зосвім. Якщо ти хочеш бути таким рпшером, то зберігай в діскорді субординацію до простих гравців, і не погрожуй доганою, бо це не по "рп". Думай після цієї скарги про мене будь шо МЕНІ ВСЕ РІВНО, але я мовчати не буду, скільки таких виходок у тебе було з моєю участю. Терпіння не нескінченне.
Я висказав все, що про тебе думаю, даже можливо за деяких гравців.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1000076019.jpg

Дата походження: 9.01.2025

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,139
Реакції
1,159
Бали
253
Вітаю!
Після того як я вас перекинув ви заявили матом "Навіщо ти мене сюди перекинув, я не ясно сказав?".
Після чого як вам сказав адекватніше та за це вам було видано покарання.

Докази будуть надані ГА/ЗГА
Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА!

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Обговоривши цю тему з адміністратором, та зваживши усі відповіді, можу сказати, що порушень зі сторони адміністратора не було.
Якщо у Вас є додаткові докази, прикрепіть їх будь ласка мені в особисті повідомлення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі