Розглянуто Скарга на адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
41
Реакції
7
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора:Кирило Кархарт
2.Особистий нікнейм:Семеген Роман
3.Суть скарги:я працюю в НПУ, і на передньому дворі були клановці і почали їздити і збивати нас, я викликав адмінів потім я прострелив колесо автомобіля оскільки він нас переїжджав, і це адмін бачив те що автомобіль нас не переїжджав і їх не відкинув. Мене відкинули за MG, оскільки я напиисав в чат ʼНавіщо ви робите DB ? ‘
І мене він за це відкинув, питання чому він інших не відкинув за DB , чи то типу як адміни на власний розсуд обирають кого відкидувати а кого ні, вже неодноразово я зараз не говорю про лише Кирила, але і про інших адмів, коли я їхав кликав за DM бо по нас почали тулити то їхні дії просто було дивитися і все
Одним словом, Кирил видав мені мут за MG (хоча він мені міг дати попередження хоч один раз) а інших не відкинув за DB
Відео доказ: відсутній, але адміністратор який працює на репортах в нього має бути увімкнений запис екрану

Вкладення

• IMG_2684.jpeg
    IMG_2684.jpeg
    197.7 Кб · Перегляди: 60
Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
41
Реакції
7
Бали
11
Хоча я хотів написати в офтоп чат, але в мене гра шось почала лагати і якось так

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
На жаль, адміністратор не встиг зафіксувати ситуацію, у якій вас DBшили, тому не зміг видати покарання.
Щодо вашого покарання за MG - воно видано вірно.

Щодо порушення MG з боку іншого гравця - адміністратор за ігнорування отримає дисциплінарне стягнення.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі