Розглянуто Скарга на адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
806
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: на фото
  2. Особистий нікнейм: Іван Кравцов
  3. Суть скарги: я стояв на роботі трамваю хотів спіймати трамвай, але коли я натискаю альт та натискаю ЛКМ виходить що я багом можу вдарити гравця, і ізза цього мене посадили але це не суть всієї ситуації, просто гравця той шо там в ту ж секунду тулив по нам його не відкинули і все круто йому, то мене тепнувся адмін щоб спросить хто по нам стріляв , але в нього повинен же бути відкат і тому чого він мене питав, потім я йому відмовився говорити, почав розказувати чому я бив гравців, але як я поняв він не хотів мене слухати йому було цікаве інше, я йому сказав гуляй і все, бо він мене трошки вибісив своїми діями до тогго що інший гравець який стріляв не отримав покарання а я повинен був відсидіти своє покарання за баги гри, я розумію якась повага повинна бути але просто треба якщо вже заджати то всіх, я зірвався на нього бо він не посадив гравця який спеціально стріляв, хочу попросити розблокування
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) тик
  5. Дата походження: 03.07.2025

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,512
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!

Шановний гравець, переглянувши ваші дії, я вам через декілька хвилин розблокував обліковий запис і випустив із деморгану, щодо ваших слів, які ви були казали, вам було перевидано до муту на 180 хвилин, також, на майбутнє, радив вам так не висловлюватись.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

З рішенням Куратора Адміністрації згідний, покарання оскаржено.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі