Відмовлено Скарга на адмінів: Миколай Сопрано, Михайло Бамбук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Дикий

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
12
Реакції
2
Бали
6
Ваш ігровий нік: Макс Дикий
Ігровий нік адміністратора: Миколай Сопрано, Михайло Бамбук
Причина покарання: DMZZ
Суть скарги:
Сьогодні я був на БУ ринку з другом, коли до нас почав докалупуватись та переїзджати нас машиною якийсь тіп. Я його випадково вбив та Михайло Бамбук закинув мене у КПЗ за ДМЗЗ (скріншот). Після цього я спробував вибратися з камери по РП, вийшло вдало (скріншот). Я написав в адміністрацію через телефон у грі, щоб адміни мене випустили. Готовий був ще раз відіграти по РП вихід. Мою заявку прийняв Миколай Сопрано (скріншот). Написав, що вони не втручаються в РП процесс. Я написав, що садили мене не Поліція, або СБУ, а саме адміни, то це логічно, щоб саме адміни мене випустили. Ось скріншот. Після чого він написав "Зараз", я спробував ще раз вибратися по РП і вийшло вдало! Ось скріншот. Але Миколай Сопрано вирішив видати мені мут за НОНРП!
Дата видачі покарання: 12.08.2022

Боєв Михайло

Новий гравець
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
18
Реакції
1
Бали
3
Вітаю! Шановний гравець, ви вчинили порушення правил серверу, за що й отримали покарання

Докази покарання:тик

Данило Гуленко

Новий гравець
Реєстрування
30 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
0
Бали
1
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Вітаю, адміністратор надав покарання вірно й за ДМ ЗЗ й за нон рп, тому що ви сами сказали "що сажав вас адміністратор" - а адмінітсратор це нон рп людина, тоб-то ви не можете "вийти" з КПЗ по РП якщо вас туди відправили нон рп шляхом через покоарання, тому й мут виданий за нон рп прохання. Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі