Розглянуто Скарга на адміністратора Євгенія Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
55
Реакції
29
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Євгеній Савочкін
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Мужній
  3. Суть скарги:

Шановна адміністраціє, Хочу звернутися з офіційною скаргою на адміністратора Євгенія Савочкіна через його неадекватну реакцію та неналежне виконання обов’язків. Я викликав адміністратора на репорт через те, що моя машина застрягла. Коли він прибув, я ввічливо звернув його увагу на те, що його мікрофон працює погано, і, можливо, його слід замінити. Це було сказано абсолютно коректно, без будь-яких образ чи насмішок. Проте адміністратор сприйняв це як образу адміністрації та видав мені мут на 60 хвилин. Вважаю таку реакцію неадекватною та необґрунтованою. Крім того, адміністратор не надав допомогу у витягуванні автомобіля, а натомість відповів, що я можу “дійти пішки”. Вважаю таку поведінку непрофесійною і такою, що суперечить обов’язкам адміністратора. Прошу розглянути цю ситуацію, провести відповідну бесіду з адміністратором і вжити заходів для недопущення подібних випадків у майбутньому. Ми приходимо в гру, щоб отримувати задоволення та дотримуємося її правил, і водночас очікуємо відповідного ставлення з боку адміністрації. Дякую за увагу. Сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,817
Бали
253
Вітаю
З адміністратором було проведено бесіду
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі