На розгляді Скарга на адміністратора Іларіона

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2023
Дописи
39
Реакції
7
Бали
362
1. Discord сервер(-и): UKRAINE GTA |02 сервер (нік в грі Фенікс Хелл 6837828)
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Feniks_GoLd (feniksgold.2.1)
4) суть: уже в двох скаргах мені надали відповідь тиць і тиць де мені відмовили по причині що мені вже надавалося попередження яке я проігнорував, після цього я вирішив написати Іларіону в дс (скірни прикріплені) я попросив надати скріншот де мені надавали попередження, добре я це побачив, але попрошу зауважити що там написано "У разі повторного порушення до вас може бути застосовано..." Але суть в тому що я публікував лише одне повідомлення в діскорд з текстом "Продам батл пас" тобто ніякого повторного порушення тут не було, і після чого він відповідає "Це не залежить від того що у вас було одне чи два повідомлення." але у попередженні сказано що це буде при повторному порушенні, після чого я попросив надати де саме я написав повторне повідомлення якого не було, у відповідь я нічого не отримав, і як я зрозумів мені це покарання надали за одне повідомлення.
Тому попрошу зняти з мого акаунту блокування та надати компенсацію, за мій витрачений час
(так я згідний шо перший раз я порушив бо не знав цього, але друге повідомлення з порушенням я не публікував)

Вкладення

• 1789194471169.png
    1789194471169.png
    269.1 Кб · Перегляди: 12
  • 1789194486962.png
    1789194486962.png
    275.6 Кб · Перегляди: 13
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі