Розглянуто Скарга на адміністратора Артемій Чорнобай блат.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Містер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
125
Реакції
281
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Руслан Містер 6828276
2. Нікнейм адміністратора: Артемій Чорнобай 6889553
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє ГА / ЗГА
Звертаюся до вас з офіційною скаргою на дії адміністратора Артемія Чорнобая (ID: 6889553), які, на мою думку, мають ознаки перевищення службових повноважень, упередженого ставлення до гравців та можливих проявів блату.
Суть ситуації:
25.12.2025 року я перебував на зльоті КВ у Tetris Hall. У цей момент на заході почали діяти читери, внаслідок чого я та інші гравці опинився під картою. Я одразу написав репорт щодо даної ситуації.
О 18:08 до мене прилетів адміністратор Назар Мазепа, який допоміг витягнути мене з-під карти. Після цього я побіг у напрямку мітки, щоб продовжити участь у заході.
Проте буквально в ці ж хвилини адміністратор Артемій Чорнобай посадив мене та багато інших гравців за NonRP, не взявши до уваги те, що ми стали жертвою багу/атаки читерів і щойно був витягнутий іншим адміністратором. Вважаю, що в цій ситуації покарання було видано без об’єктивного розгляду обставин.
Також хочу звернути увагу, що зльот КВ у Tetris Hall вловив гравцем Євгенієм Блейзом, який одночасно є модератором Discord-серверу проєкту. У зв’язку з цим у мене виникають сумніви щодо неупередженості дій адміністрації під час даної ситуації. Вважаю, що можливі особисті або службові зв’язки між адміністрацією та модератором Discord могли вплинути на прийняття рішень не на користь звичайних гравців, що може свідчити про прояви блату.
Додаткова інформація:
Я граю на проєкті Україна GTA з 2023 року, маю понад 14 460 годин ігрового часу. За весь цей період я завжди дотримувався правил серверу, грав чесно та з повагою ставився до адміністрації.
За весь час гри я жодного разу не подавав скарг на адміністраторів, оскільки розумію, наскільки складною та відповідальною є їхня робота. Проте в даному випадку вважаю, що мої права як гравця були порушені.
Дії адміністратора Артемія Чорнобая змушують мене сумніватися в об’єктивності його рішень та дають підстави вважати, що він перевищує свої повноваження й може діяти неупереджено.
Прошу:
Провести детальну перевірку дій адміністратора Артемія Чорнобая (ID: 6889553).
Розглянути ситуації, що сталися 25.12.2025 року в Tetris Hall, за логами та, за можливості, відеофіксацією.
Дати об’єктивну оцінку його діям та, у разі підтвердження порушень, вжити відповідних заходів.
Також прошу перевірити можливі прояви блату у зв’язку з участю в організації заходу модератора Discord Євгенія Блейза.
Сподіваюся на чесний та неупереджений розгляд моєї скарги. Я й надалі хочу грати на проєкті Україна GTA у справедливій атмосфері та з довірою до адміністрації.
«Враховуючи викладене вище, вважаю, що зліт кВ “Tetris Hall №4” був проведений нечесно та прошу адміністрацію дати належну оцінку цій ситуації.»
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тайм код: 0:51 читак 1:25 під картою 4:05 витягли 4:32 посадили
5. Дата порушення: 25.12.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Заборонено відповідати порушенням на порушення, те що на ловлі майна були присутні гравці, котрі використовували стороннє ПЗ не дозволяє порушувати інші правила. Покарання NonRP видано доцільно.
Стосовно гравця, котрий зловив майно, а саме Євген Блейз [6862466]. Через дії гравців, котрі використовували стороннє ПЗ - відбудеться перезліт майна. Кожен гравець має право на справедливу та чесну ловлю майна без переваги над іншими гравцями навіть якщо ця перевага була надана іншим гравцем.

1.6. Заборонено використовувати сторонні ПЗ (чит-програми), та інші засоби, які надають перевагу під час ловлі майна. | Покарання згідно з нормативом та конфіскація отриманого майна

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі