Відмовлено Скарга на адміністратора Артемій Чорнобай 6889553 за неправомірні дії під час зльоту кВ в Харькові

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Містер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
125
Реакції
281
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Руслан Містер 6828276
2. Нікнейм адміністратора: Артемій Чорнобай 6889553
3. Суть скарги: 23.12.2025 року я перебував на зльоті КВ у місті Харків. Перед початком заходу адміністратор Артемій Чорнобай здійснив респавн/відкидання мого персонажа, мотивуючи це порушенням правил AFK. Вважаю дане рішення безпідставним та таким, що не відповідає правилам проєкту.
Згідно з правилами ловлі майна:
1.3. Заборонено стояти в AFK понад 30 секунд (таймера) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. В інший період — не більше 15 хвилин. | Респавн / Від'єднання.
Зліт КВ мав відбутися о 02:37:24.
Мене було відкинуто (респавнено) о 02:26.
На той момент мій AFK-таймер складав 32 секунди.
Таким чином:
до початку зльоту залишалося приблизно 11 хвилин;
я не перебував у проміжку менше ніж за 10 хвилин до зльоту;
отже, пункт 1.3 у частині обмеження 30 секунд не підлягав застосуванню до моєї ситуації.
Вважаю, що адміністратор або неправильно витлумачив правило, або застосував його до мене без законних підстав. У результаті я був позбавлений можливості нормально підготуватися та взяти участь у заході.
Моя позиція:
Я завжди намагаюся дотримуватися правил серверу та поважати адміністрацію. Саме тому вважаю, що покарання гравців має відбуватися виключно в межах чітких вимог правил, без їх довільного трактування.
У даній ситуації переконаний, що:
мій AFK 32 секунди за 11 хвилин до зльоту не є порушенням пункту 1.3;
респавн о 02:26 був здійснений безпідставно;
дії адміністратора є неправомірними.
Прошу:
Перевірити дії адміністратора Артемія Чорнобая за логами за 23.12.2025 року, зокрема факт респавну о 02:26.
Дати оцінку коректності застосування пункту 1.3 правил ловлі майна.
У разі підтвердження порушення — вжити відповідних заходів та надати роз’яснення.
Сподіваюся на об’єктивний та справедливий розгляд моєї скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 24.12.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Оновлені правила вступають в дію з 24/12/2025 05:00. Правила, які були до змін є дійсними.

1.3. Заборонено стояти в AFK понад 30 секунд (таймера) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. В інший період не більше 15 хвилин. | Респавн / Від'єднання
Вас же реаспавнули 24.12.2025 о 02.25, тобто дії адміністратора є коректні.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі