Відмовлено Скарга на адміністратора Джеймса Кінга | необґрунтоване рішення та можливе поблажливе ставлення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Ковенько ✅

Новий гравець
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
3
Бали
198
Веб-сайт
guns.lol
1. Ваш нікнейм та ID:
Максим Ковенько | 36040

2. Нікнейм адміністратора:
Джеймс Кінг

3. Суть скарги:
Вітаю.
Хочу оскаржити дії адміністратора Джеймса Кінга під час розгляду моєї скарги на гравця Вова Хатору [52153].

01.10.2026 під час RP-ситуації гравець Вова Хатору [52153] був поміщений в ІТТ, після чого вийшов з гри. Дозволу на вихід від учасників RP-ситуації він не отримував. У своїй скарзі я надав відеофіксацію, де чітко видно момент виходу з гри, із зазначеним таймкодом 1:04.

Попри надані докази, адміністратор Джеймс Кінг виніс рішення:

«У гравця Вова Хатору [52153] Стався виліт! Відмовлено!»

При цьому в рішенні адміністратора відсутнє будь-яке пояснення, на підставі чого було встановлено, що це саме технічний виліт, а не звичайний вихід з гри.

Після цього я зв'язався з адміністратором у Discord для з'ясування ситуації. Під час розмови мені було озвучено декілька різних причин, чому гравець нібито не зміг повернутися в гру та продовжити RP-ситуацію: виліт гри, проблеми з інтернетом та відсутність світла.

Саме це й викликає у мене найбільше питань.

Якщо гравець дійсно отримав технічний виліт, то чому адміністратор просто відмовив у скарзі, не надавши жодного підтвердження цього факту?

Якщо проблема була в інтернеті — чому це не було чітко встановлено та зазначено в рішенні?

Якщо проблема була з електроенергією — аналогічно, на чому ґрунтується такий висновок?

Крім того, якщо технічна проблема справді була тимчасовою, чому не було розглянуто можливість продовження RP-ситуації після повернення гравця в гру?

Фактично виходить, що наданий мною відеодоказ підтверджує сам факт виходу гравця під час RP-ситуації, однак адміністратор без детального обґрунтування просто визнав цей вихід технічним вильотом і відмовив у скарзі.

Я вважаю такий розгляд недостатньо об'єктивним та поверхневим.
Також у мене виникають питання щодо можливого поблажливого ставлення до гравця, оскільки замість повної перевірки обставин ситуації було одразу прийнято рішення на його користь.
Я не стверджую, що адміністратор навмисно «блатить» гравця, однак наведені вище обставини дають підстави перевірити, наскільки об'єктивно та неупереджено було прийнято рішення.
Прошу:

1. Перевірити дії адміністратора Джеймса Кінга під час розгляду моєї скарги.
  2. Перевірити, на підставі чого було встановлено, що у Вови Хатору [52153] саме стався виліт.
  3. Перевірити логи гри щодо моменту виходу гравця.
  4. Перевірити, чи дійсно гравець мав технічні проблеми та чи повертався після цього в гру.
  5. Перевірити Discord-спілкування адміністратора щодо цієї ситуації, якщо воно доступне.
  6. Дати оцінку тому, чому в рішенні адміністратора відсутнє будь-яке обґрунтування щодо встановлення факту технічного вильоту.
  7. Перевірити, чи не було в діях адміністратора необ'єктивного або поблажливого ставлення до гравця.
  8. У разі встановлення порушень — притягнути адміністратора до відповідальності згідно з правилами.

4. Докази:

• Відеодоказ з моєї первинної скарги:
    [посилання на відео]
  • Посилання на первинну скаргу:
    {"fallbackMarkdown":"«Вова Хатору | вихід з гри в ІТТ»","reference":{"matched_text":"","prefix":null,"start_idx":3735,"end_idx":3968,"safe_urls":[],"refs":[],"alt":"«Вова Хатору | вихід з гри в ІТТ»","prompt_text":null,"type":"url","layout":null,"logo":null,"title":"«Вова Хатору | вихід з гри в ІТТ»","item":{"title":"«Вова Хатору | вихід з гри в ІТТ»","url":"https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ід-з-гри-в-ІТТ.448872/?utm_source=chatgpt.com","attribution":"forum.ukraine-gta.com.ua","pub_date":null,"snippet":null,"attribution_segments":null,"supporting_websites":[],"refs":[],"hue":null,"attributions":null}},"showLoginRequiredCard":false}

5. Дата порушення:
01.10.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,770
Реакції
938
Бали
675
Вітаю.
Адміністратор перевірив інформацію, чи в гравця стався виліт, або він вийшов, факт виліту підтверджую.
​
Після цього я зв'язався з адміністратором у Discord для з'ясування ситуації. Під час розмови мені було озвучено декілька різних причин, чому гравець нібито не зміг повернутися в гру та продовжити RP-ситуацію: виліт гри, проблеми з інтернетом та відсутність світла.
Якщо проблема була в інтернеті — чому це не було чітко встановлено та зазначено в рішенні?
Якщо проблема була з електроенергією — аналогічно, на чому ґрунтується такий висновок?
​
Дізнатись точну причину виліту не можливо (Чи в гравця пропав інтернет, проблема зі сторони ігрового моду, тощо).​
Якщо гравець дійсно отримав технічний виліт, то чому адміністратор просто відмовив у скарзі, не надавши жодного підтвердження цього факту?​
Адміністрація не надає докази порушення від гравців, або інші докази на яких є конфіденційна інформація.​
Крім того, якщо технічна проблема справді була тимчасовою, чому не було розглянуто можливість продовження RP-ситуації після повернення гравця в гру?​
Оскільки це була скарга яка розглядається через певний термін - повернути ситуацію не можливо.​
Фактично виходить, що наданий мною відеодоказ підтверджує сам факт виходу гравця під час RP-ситуації, однак адміністратор без детального обґрунтування просто визнав цей вихід технічним вильотом і відмовив у скарзі.
Я вважаю такий розгляд недостатньо об'єктивним та поверхневим.
Також у мене виникають питання щодо можливого поблажливого ставлення до гравця, оскільки замість повної перевірки обставин ситуації було одразу прийнято рішення на його користь.
​
Скарга розглядається згідно фактів, Ви надали докази порушення від гравця, але при перевірці - в гравця трапився виліт, тому, скарга була відмовлена.
Порушень від адміністратора немає.

Відмовлено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі