Бончік Бончітович
Козак
- Реєстрування
- 21 Чер 2025
- Дописи
- 36
- Реакції
- 16
- Бали
- 13
Вітаю.
Я, гравець Бончік Бончітович, був заблокований на сервері 02 (Захід України) адміністратором Діана Мамаєва до 05.07.2025.
📌 Причина вказана як: "скарга без орг. №1644 | 5.23 / by Ху*бчик"
Після перегляду скарги зрозумів, що вона була подана гравцем Єгор Адвокатикс. У скарзі він стверджує, що я нібито "без причини його оскаржував", проте це — неправда причина є.
🔹 Насправді ситуація виглядала зовсім інакше. Він разом із другом прибув на місце виклику та поводився агресивно.
Я лише реагував словами у відповідь, не порушуючи правил RP або образ.
🔸 Крім того, скрін, прикріплений у скарзі, **не доводить жодного порушення** з мого боку.
Він вирваний із контексту і не відповідає дійсності.
Я поважаю правила сервера й адміністрацію, і якщо щось у моїх діях було надто емоційне — готовий вибачитися.
Проте вважаю, що бан було видано несправедливо.
📎 Скрін повідомлення про бан:
Прошу розглянути справу повторно та переглянути рішення щодо блокування.
Дякую!
Я, гравець Бончік Бончітович, був заблокований на сервері 02 (Захід України) адміністратором Діана Мамаєва до 05.07.2025.
📌 Причина вказана як: "скарга без орг. №1644 | 5.23 / by Ху*бчик"
Після перегляду скарги зрозумів, що вона була подана гравцем Єгор Адвокатикс. У скарзі він стверджує, що я нібито "без причини його оскаржував", проте це — неправда причина є.
🔹 Насправді ситуація виглядала зовсім інакше. Він разом із другом прибув на місце виклику та поводився агресивно.
Я лише реагував словами у відповідь, не порушуючи правил RP або образ.
🔸 Крім того, скрін, прикріплений у скарзі, **не доводить жодного порушення** з мого боку.
Він вирваний із контексту і не відповідає дійсності.
Я поважаю правила сервера й адміністрацію, і якщо щось у моїх діях було надто емоційне — готовий вибачитися.
Проте вважаю, що бан було видано несправедливо.
📎 Скрін повідомлення про бан:
Прошу розглянути справу повторно та переглянути рішення щодо блокування.
Дякую!