Розглянуто Скарга на адміністратора Кейт Туман // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
8
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Максим Зеленський
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Туман
3. Суть скарги: Вітання! Граю я на проекті вже більше 2-ох років, і бачив різних адміністраторів і різні ситуації, але тут очевидні порушення. Ситуація почалась на обзвоні на лідерку НПУ, суть в тому що у одного з кандидатів по імені "Андрій Туман" було прізвище як і у ГС Держ, як виявилось - це її чоловік. Що ж це вже доволі дивно подумав я, але ж мабуть обзвонювати буде хтось інший(спойлер - ні). Обдзвонювала нас ГС держ, пані "Кейт Туман" і була на обзвоні тільки вона. Тож що ми маємо, адміністраторшу, яка не змогла написати правильно рп біографію, і отримала відмову КЛАЦ і її чоловіка. Я впевнений, що її чоловік знав, які питання будуть на обзвоні, оскільки доступ до питань мала сама пані ГС Держ. Також ми можемо побачити отаку заяву у самого чоловіка, пана "Андрія Тумана" КЛАЦ. Сам обзвон тривав близько 5-ти годин, після чого в результатах я чую "нажаль Максим Зеленський, ви ще не підходите", я можу зрозуміти що хтось знав правила краще, але коли я спитав де саме я помилився, я отримав відповідь, що пані ГС Держ не пам'ятає, та потрібно передивлятись фрапс, хоча за декілька хвилин до цього вона сама казала, визначає бали тим, що ставить плюсики і мінусики(в чому проблема подивись де в мене мінусики). Отже, прошу як мінімум переглянути записи обзвону, також перепровести обзвон, оскільки кандидат який встав на лідера НПУ міг знати відповіді.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): КЛАЦ КЛАЦ КЛАЦ
5. Дата порушення:24.04.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Сьогодні о 14:50 Андрію Туману було проведено незалежний переобзвон від ГА та ЗГА.
Обзвон пройдений успішно, були деякі помилки через різні законодавчі бази різних серверів але вони були не критичними.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі