Кирил Бобрик
Новий гравець
- Реєстрування
- 11 Січ 2025
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
- Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
- Особистий нікнейм: Кирил Бобрик
- Суть скарги: Як на мене, потрібно видавати покарання в виді попередження. Я сам не прибічник покарань за будь-який косяк, я повністю розумію якби пройшло більше 1 дня, хай ще 2, але пройшло цілих 4, і як на мене, це трошки забагато. І саме неприємне, що я такий в розділі на отримання ролі не один. Ось приклади: посилання. Один раз писав в рацію, коли був пік онлайну, але то таке. Не думаю, що це дуже доцільно бігати за старшими, клянчити собі роль, капати їм на мозок та грати в рулетку у їх пошуку, коли на умовну рацію не було ніякого фітбеку.
Розгляньте цю ситуацію зі сторони новачка, яким я і є. Прийшов в цю структуру я не по своїй волі, так гра влаштована, я сам в принципі не проти, рп проект і так далі. Як на мене, задача зі сторони керівництва організації надавати базовий фітбек новачкам, які тут ні бе, ні ме, щоб в них як мінімум не зник інтерес. І як ви вважаєте, гравцям приємно отримувати такий фітбек, коли вони не можуть отримати якусь базову потребу, яка тим паче залежить не від них самих? Правильно, скоріш за все бажання буде менше, якщо не зникне взагалі.
Я не маю особистої неприязні до когось особисто та і загалом нікого тут не знаю, бо сам новенький і не маю бажання заводити ворогів, я хочу просто досягти банальної справедливості.
Гравці не мають бігати за керівництвом, це обов'язок керівництва перевіряти розділ. Це інтерес організації, щоб люди тянулись до них, а не навпаки. Людський фактор повністю розумію, але я вважаю, що 4 дні та не одна неперевірена заявка заслуговує на мінімальне покарання та глузду оцінку своїх дій.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
- Дата походження: 13.01.2025