Розглянуто Скарга на адміністратора "Рома Семеген" | Причина: Mute 4.12.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Городиський

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
69
Реакції
50
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Віктор Городиський [1395]
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
- Доброго дня, шановна адміністрація ГА або ЗГА, прошу вас розглянути мою скаргу та надати справедливий вердикт!
Сьогодні, 02.04.2026, близько 13:10, отримав покарання у вигляді муту на 20 хв по причині: 4.12.1, від адміністратора Рома Семеген,
Як це відбулось, їхав я під час обідньої перерви в державних структурах, виконував Батлпасс, на вантажівці, паралельно моніторивши VIP чат, читаю від цією людини повідомлення, по типу "Усі гравці які обговорювали дії адміністратора були покарані", на що я задав логічне питання, "Боїтесь критики?", На що адміністратор мені відповів "Ви до кого?", я відповів, "До вас" за що одразу отримав покарання.

- Не можу зрозуміти одне за шо??, Я задав логічне питання, без негативу у формі звернення на ВИ, чи адміністратор боїться критики, і людина так одразу відреагувала покаравши мене мутом. Я як старий гравець цього проєкту, граю фактично з самого відкриття його, бачив багато адміністраторів, але щоб за звичайне питання від гравців в сторону адміністратора видавали мут вперше зустрічаю, що пішло не так, можливо у людини якісь розлади, або не той світогляд, до чого це все котиться, я не провокував, не ображав, неповажне ставлення не проявляв, а тут беруть мене і карають без під ставно!! ПРОШУ РОЗІБРАТИСЬ!!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення:
02.04.2026

Останнє редагування:

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
З адміністратором буде проведено бесіду

Розглянуто

• Моє серденько
Реакції: Azot
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі