Розглянуто Скарга на адміністратора Тоні Дніпровський | Мокар Морган

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макар Морган

Новий гравець
Реєстрування
28 Бер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
адміністратора: Тоні Дніпровський

2. Особистий нікнейм: Макар Морган[49764]

3. Суть скарги:

Вітаю. Пишу скаргу через несправедливе, на мій погляд, покарання та ігнорування репорту. Ситуація наступна: мене почали вбивати (DM), я відразу написав у репорт з проханням про допомогу. Адміністрація на нього не відреагувала, і мене вбили.

Після цього я побачив у чаті, що адміністрація активно видає мути іншим гравцям. На емоціях через те, що мій заклик про допомогу проігнорували, я написав у VIP-чат: «как давать мути админи есть а как прийти на репорт их нет». За це я миттєво отримав мут за «Обговорення дій адміністрації».

Я не мав на меті когось образити, а лише намагався звернути увагу на те, що репорти про серйозні порушення (як вбивство) залишаються без уваги, поки за повідомлення в чаті карають моментально. Прошу перевірити лог-дані мого звернення в репорт та зняти покарання, оскільки воно було спровоковане бездіяльністю адміністрації в момент порушення правил сервера проти мене.

1. Докази (скриншот/відео): Докази відсутні, прошу перевірити логи сервера.

2. Дата походження: 11.04.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,074
Реакції
724
Бали
253
Вітаю.
На жаль, через велике навантаженням — адміністратори не встигли вчасно відповісти на репорт, на момент надання відповісти - Ви вже покинули сервер.
Ми як Головна Адміністрація разом зі Старшою Адміністрацією вже вирішуємо проблему зі складом.
Покарання у вигляді муту видано вірно.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі