Розглянуто Скарга на адміністратора за ухід від РП | Ілля Коваленко + джайл на 60минут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
26
Реакції
23
Бали
12
1. Ваш нікнейм: Джоні Каряка
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Коваленко
3. Суть скарги:
Вітаю. У мене стався краш, але адміністратор навіть не захотів переглянути мій фрапс. У результаті мені видали 60 хвилин джайлу + WARN.

Скажіть, будь ласка, чи є в адміністратора відкат цієї ситуації? Якщо він не розібрався в ситуації та не переглянув мої докази, то чи повинен такий адміністратор залишатися на своїй посаді?

Також хотів би отримати відповідь, чому адміністратор втручається в РП-ситуацію, якщо вона безпосередньо не стосується його адміністративних обов'язків?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 19.08.2026​

Денис Нікіфоренко

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
784
Реакції
274
Бали
478
Вітаю
Розглянувши детально вашу скаргу та запросивши докази зі сторони адміністрації, виношу наступний вердикт:
Ви отримали 60 хвилин деморгану системно так як перебуваючи в кайданках під час затримання ви вийшли з гри.
Щодо отриманого вами варну, адміністратор видав покарання вірно, відповідно до пункту

6.44. Заборонено виходити з гри так званим “вильотом”, 2 та більше раз протягом 7 днів буде вважатись “Виходом під час арешту / затримання тощо”.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі