Avtoritet123
Козак
- Реєстрування
- 22 Жов 2023
- Дописи
- 18
- Реакції
- 18
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Мішаня Автарітєт
- Суть скарги:Я був на ЦР , стояв продавав товари.
Підлетів до мене хтось з Адміністраторів(незнаю хто) , задав один раз питання "Шановний мішаня Автарітєт Ви тут", і одразу кікнув мене, не дочекавшись відповіді. Це було о 17.20 приблизно, я навіть не встиг відповісти, як я вже на вокзалі, після чого я одразу написав в Репорт, щоб мені відповіли хто це зробив, а відповіді не було жодкої. я 3 рази писав репорт, адміністратори говорять, що не знають хто це зробив(ніби вони не мають доступу). Прошу подивитися по логам, і перевірити відео даного адміністратора, який займається таким, це вже не перший раз.
Якщо це питання ніяк не вирішиться , то я буду змушений покинути цей проект, так як адміністратори перевищують свої повноваження, халатно ставляться до своєї роботи, бо знають , що їм за це нічого не буде. Одразу кажуть, якщо Вам шось не подобається звертайтесь на форум.(знаючи , шо багато хто з гравців не хоче цим заморочуватись), тимбільше знаючи шо скаргу будуть перевіряти хтось з їхніх колег. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):немаю
- Дата походження:27.06.25