Густав Елайджа
Новий гравець
- Реєстрування
- 22 Кві 2026
- Дописи
- 11
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
1. Ваш нікнейм: Густав Елайджа
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Джордан
3. Суть скарги:
Мене було замучено за “рекламу VIP”, але я не погоджуюсь із цим рішенням.
Моє повідомлення було: “в мене є акумулятор, я біля НПК К якщо нада”.
У цьому повідомленні я не вказував, що продаю предмет, не називав ціну і не закликав до покупки. Це була звичайна ігрова взаємодія, а не реклама.
Я лише повідомив, що маю предмет, і сказав локацію, куди можна під’їхати. Це більше схоже на RP-спілкування, ніж на порушення правил.
Прошу переглянути рішення адміністратора і так як мут пройде до розгляду цьої скарги то попрошу покарати даного адміністратора дати попередженя чи як у вас там проходять наказання оскільки, на мою думку, порушення з мого боку не було.
Дякую за розгляд.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 25.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Джордан
3. Суть скарги:
Мене було замучено за “рекламу VIP”, але я не погоджуюсь із цим рішенням.
Моє повідомлення було: “в мене є акумулятор, я біля НПК К якщо нада”.
У цьому повідомленні я не вказував, що продаю предмет, не називав ціну і не закликав до покупки. Це була звичайна ігрова взаємодія, а не реклама.
Я лише повідомив, що маю предмет, і сказав локацію, куди можна під’їхати. Це більше схоже на RP-спілкування, ніж на порушення правил.
Прошу переглянути рішення адміністратора і так як мут пройде до розгляду цьої скарги то попрошу покарати даного адміністратора дати попередженя чи як у вас там проходять наказання оскільки, на мою думку, порушення з мого боку не було.
Дякую за розгляд.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 25.04.2026