Розглянуто Скарга на адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Афанасій Комаров

Новий гравець
Реєстрування
21 Чер 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Афанасій Комаров
2. Нікнейм адміністратора: Боря Феномен.
3. Суть скарги: Я стояв в афк, а потім я бачу що мені дали варн по причині 5.29. хоча багато гравців в зсу стоять в афк і їм нічого не дають а мені дали, а потім взагалі мене заблокували на 5 діб по причині 7.10. хоча я стояв просто на вокзалі навіть не в афк.
4. Докази: *клік*
5. Дата покарання: 22.06.2026

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
782
Реакції
396
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши докази, надані адміністратором, було встановлено, що при видачі покарання через неуважність було вказано неправильний пункт правил. З адміністратором проведено профілактичну бесіду щодо уважності під час видачі покарань.

У даній ситуації повинно було бути видано покарання у вигляді Warn згідно з пунктом правил державних організацій 2.29.
2.29. Фарм ЗП - заборонено спати (бути AFK) в недозволеному місці/на посту/в формі понад 5 хвилин. До 9 звання надається 2 попередження у вигляді "Кік", а після 9 звання - 1 попередження.
Адміністратор видав покарання вірно. Єдина помилка полягала в тому, що було зазначено пункт 6.29 замість 2.29. Адміністратору вже вказано на цю неточність та проведено відповідне роз'яснення.

Щодо пункту 7.10: після отримання покарання у вигляді варну ви почали ображати адміністратора в офіційному Discord-каналі проєкту, у зв'язку з чим і отримали додаткове покарання. Враховуючи характер ваших дій, блокування терміном на 5 днів є цілком обґрунтованим і навіть доволі м'яким.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі