Мілана Мілер
Козак
- Реєстрування
- 10 Тра 2025
- Дописи
- 11
- Реакції
- 7
- Бали
- 6
Доброго дня! Мій нік в грі Milana Miller! Учора о 22:54. Сервер: центральна Україна. Учора о 22:54 на мене на форум залили скаргу, а саме Петро Копайяма, де розглядав цю скаргу адміністратор Владислав Володін. Придявивши мене в (Образа гравців, Згадка рідних / родичів, Розпал міжнаціональної ворожнечі) скрін прикриплю до допису. Тепер як було на самому ділі, перебуваючи з гравцем Валерий Залужний на БУ ринку, ми відїхали від всих щоб поспілкуватись, прибіг Петро Копайяма, йому було сказано ввічливо відійти, на що він почав суворо відповідати, далі як було їм написано я прописала дані слова (іди геть пес), де пес це не є порушенням правил серверу, на що я почула (ти обідрана шл***) х 10 раз, де я стою за свою гідність і мовчати і не збиралась. Через кілька хвилин як він мене лаяв, адміністратор видав йому мут на 120 хв ( на скріні його і під дописом буде видно), що не мені а йому видали по справедливості. Як на його і на прикріпленому скріні буде видно що сім*я\родичів\батьки не було затронуто в поганих словах, мені просто шкода що у батьків є така неадекватна дитина, де я це і прописала, нічого поганого в їхню сторону не було прописано, да і потім я принесла свої вибачення і за це. Також я прописала в його сторону "***********************************" де мене обвинувачують в (Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна), він Українець, і ніхто інший як це являється нацизмом? *********************************** на західній Україні у нас - це круглий відрізок дерева. Адміністратор який дивився наа фрагмент скріна який прикриплений, не дивився що пише в мою сторону гравець, та за що гравцю було видано мут де на скіріні буде видно що за порушення правил.
Тому прошу передивитись мою скаргу, та зняти з мене бан!
Що зробите з гравцем який навів клівіту, це вирішуйте самі!
Прикриплюю його скрін, що він виклав, де можна подивитись все наведене вище!
.
Тому прошу передивитись мою скаргу, та зняти з мене бан!
Що зробите з гравцем який навів клівіту, це вирішуйте самі!
Прикриплюю його скрін, що він виклав, де можна подивитись все наведене вище!
Вкладення
Останнє редагування: