Ян Багров
what is roleplay?
- Реєстрування
- 9 Вер 2023
- Дописи
- 199
- Реакції
- 175
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Даша Вейсс, Артем Скакун(вже адміністратор 01 серверу), Адміністратори які відповідають за ролеплей на сервері.
- Особистий нікнейм: Ян Багров
- Суть скарги:
Розглянемо ситуацію яка відбувається на 05 сервері, а саме на форумі - через те що адміністратори зробили можливість гравцям сервера розвивати дану тему з топіками і біографіями - це добре, але є одне но. Як ми бачимо є топік з ігрою - Blatna Ukraine, там розвернулась не одна сюжетна лінія з гравцям серверу, а до цього був створений топік - подача заявок на видачу коштів. Де я як гравець подавав все по правилам і подав три заявки - дали добро тільки на одну. На що минулий ГА серверу написав що було видано кошти за ВСЮ СС ситуацію, хоча я впевнений в тому що він навіть не читав що там і як там. А нагадую заявки було три.
Також з ролевим режимом на сервері 05. Є люди які займались цим і показували гравцям як "гарно" грати, а не тільки фармити на роботах. Але де вони зараз всі? Правильно вони отримали свої кошти чи просто пішли з серверу тому що немає нормального фідбеку від адміністрації серверу. Всі проводять якійсь незрозумілі ролеплей постанови і кажуть що це все гуд. Але якщо у вас є навіть теми і правила з приводу ролеплею, то я думаю що правильним було б зробити нормальний фідбек для людей які намагаються на тільки показати свою гру на публіку, але грають компаніями друзів в цій сфері.
Також з приводу біографії, "біографи" які стоять на своїх посадах вони схвалюють біографії які написані аби були. Треба до цього відповідально ставитися якщо вас вже є цей розділ і ви вимагаєте від гравців - біографії для якихось дії на сервері по типу "встати на лд, бед коп і гов".
Ну і ще один аспект з приводу "пропозиції" приберіть цей непотрібний розділ тому що там ТЕМИ не перевіряються, да є багато тем які не потрібні для серверу, але ж там є нормальні теми. Тому наприклад тема яку я кидав на розгляд - покращення ролеплею. Ії підтримували але фідбеку знову ноль.
Якщо вас проєкт не зацікавлен в тому що розвивати нормально ролеплей частину на сервері, приберіть правила з приводу РП і не руйнуйте людям їх бажання далі в ГРІ заробити на якусь круту тачку чи хату. Дайте можливість їм як на звичайному РПГ сервері. В мене є компанія на 10 чоловік які прийшли на цей сервер щоб пограти РОЛЕПЛЕЙ, а не пофармити бабки. Але фідбеку і підтримки зі сторони адміністрації ноль, якщо ноль цієї частини - приберіть все що стосується допомоги людям які грають РП і зробіть просто для дітей мінімальний фронт "делов". Щоб вони могли спокійно і далі фармити собі на віртуальний незрозумілий що.
В мене були люди які прийшли на ваш проєкт щоб пограти РОЛЕПЛЕЙ частину, але як і в мене відбиває все це бажання через те що адміністрація створює і робе вигляд що їм це цікаво. Всім все зрозуміло що вже не цікаво на "Ukraine GTA" розвивати ролеплей частину. Але тоді приберіть цей аспект.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Розмова з адміністраторами.
Ролеплей розділ 05 серверу.
Ситуація з приводу ролеплей на 05 сервері.
Гра від гравця який показав гарну гру, але пішов через те що немає фідбеку.
- Дата походження: 09.12.23.