Розглянуто Скарга на адміністрацію яка відповідає за ролеплей на сервері. Для керівництва проєкту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Багров

what is roleplay?
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
199
Реакції
175
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Даша Вейсс, Артем Скакун(вже адміністратор 01 серверу), Адміністратори які відповідають за ролеплей на сервері.
  2. Особистий нікнейм: Ян Багров
  3. Суть скарги:
Розглянемо таку історію що ще з 02 серверу пішло. Там я намагався зв'язатися з адміністраторами які відповідають за "РП", але толку було дуже мало - ноль. Тільки за весь час коли я накапав на мозги то вони зробили "тиждень рп" і на цьому все закінчилось. А тепер граючи на 05 сервері, можна подивитися що колишній адміністратор В. Садівський, зробив невеликий внесок в ролеплей режим серверу тобто те що я пропонував на 02 сервері, розвернули але не до кінця. Через що я звертався до адміністрації і толку було ноль. Всі кормили просто "обіняцками" поговрити про це, але фідбеку не було.

Розглянемо ситуацію яка відбувається на 05 сервері, а саме на форумі - через те що адміністратори зробили можливість гравцям сервера розвивати дану тему з топіками і біографіями - це добре, але є одне но. Як ми бачимо є топік з ігрою - Blatna Ukraine, там розвернулась не одна сюжетна лінія з гравцям серверу, а до цього був створений топік - подача заявок на видачу коштів. Де я як гравець подавав все по правилам і подав три заявки - дали добро тільки на одну. На що минулий ГА серверу написав що було видано кошти за ВСЮ СС ситуацію, хоча я впевнений в тому що він навіть не читав що там і як там. А нагадую заявки було три.

Також з ролевим режимом на сервері 05. Є люди які займались цим і показували гравцям як "гарно" грати, а не тільки фармити на роботах. Але де вони зараз всі? Правильно вони отримали свої кошти чи просто пішли з серверу тому що немає нормального фідбеку від адміністрації серверу. Всі проводять якійсь незрозумілі ролеплей постанови і кажуть що це все гуд. Але якщо у вас є навіть теми і правила з приводу ролеплею, то я думаю що правильним було б зробити нормальний фідбек для людей які намагаються на тільки показати свою гру на публіку, але грають компаніями друзів в цій сфері.​
Також з приводу біографії, "біографи" які стоять на своїх посадах вони схвалюють біографії які написані аби були. Треба до цього відповідально ставитися якщо вас вже є цей розділ і ви вимагаєте від гравців - біографії для якихось дії на сервері по типу "встати на лд, бед коп і гов".​
Ну і ще один аспект з приводу "пропозиції" приберіть цей непотрібний розділ тому що там ТЕМИ не перевіряються, да є багато тем які не потрібні для серверу, але ж там є нормальні теми. Тому наприклад тема яку я кидав на розгляд - покращення ролеплею. Ії підтримували але фідбеку знову ноль.​
Якщо вас проєкт не зацікавлен в тому що розвивати нормально ролеплей частину на сервері, приберіть правила з приводу РП і не руйнуйте людям їх бажання далі в ГРІ заробити на якусь круту тачку чи хату. Дайте можливість їм як на звичайному РПГ сервері. В мене є компанія на 10 чоловік які прийшли на цей сервер щоб пограти РОЛЕПЛЕЙ, а не пофармити бабки. Але фідбеку і підтримки зі сторони адміністрації ноль, якщо ноль цієї частини - приберіть все що стосується допомоги людям які грають РП і зробіть просто для дітей мінімальний фронт "делов". Щоб вони могли спокійно і далі фармити собі на віртуальний незрозумілий що.​
В мене були люди які прийшли на ваш проєкт щоб пограти РОЛЕПЛЕЙ частину, але як і в мене відбиває все це бажання через те що адміністрація створює і робе вигляд що їм це цікаво. Всім все зрозуміло що вже не цікаво на "Ukraine GTA" розвивати ролеплей частину. Але тоді приберіть цей аспект.​
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Покращення ролеплей
Розмова з адміністраторами.
Ролеплей розділ 05 серверу.
Ситуація з приводу ролеплей на 05 сервері.
Гра від гравця який показав гарну гру, але пішов через те що немає фідбеку.
  1. Дата походження: 09.12.23.

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Вам було виплачено 500 карбованців за ваші СС ситуації, якщо хочете продовжувати робити РП ситуації на сервері,ви можете це робити безкорисно, для покращення проєкту.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі