Розглянуто Скарга на адміністрацію SERVER

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Журавський

Новий гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Ніколас Решетило 19581
2. Нікнейм адміністратора:SERVER
3. Суть скарги:Включил ПК и немогу зайти скрин ниже
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:14.07.2026

Доброго дня.

Прошу повторно переглянути моє блокування, оскільки я не порушував правила проєкту.

Мене було заблоковано за нібито купівлю ігрової валюти, однак я ніколи не купував валюту у сторонніх осіб і не користувався жодними забороненими сервісами. Єдину валюту, яку я купував за реальні кошти, — це офіційні карбованці через донат зі своєї банківської картки. Жодних інших покупок ігрової валюти я не здійснював.

Єдине, що відбувалося, — це звичайні перекази ігрової валюти між мною та моїм другом, з яким ми давно граємо разом. Ми допомагали один одному в грі, і це не було купівлею чи продажем валюти за реальні кошти.

Нещодавно мій акаунт уже був розблокований, але сьогодні, коли я спробував увійти в гру, знову побачив блокування з причиною «До оскарження». Після розблокування я навіть не встиг нормально пограти й не вчиняв жодних дій, які могли б порушити правила.

Також я помітив, що на форумі багато гравців звертаються зі схожими ситуаціями, коли акаунти блокуються помилково. Саме тому я дуже прошу уважно перевірити саме мій випадок, адже я впевнений, що жодних порушень не вчиняв.

Мені дуже неприємна ця ситуація. Я граю майже з самого початку відкриття проєкту, вклав у свій акаунт багато часу та коштів, підтримував сервер офіційними донатами і завжди намагався дотримуватися правил. Тому отримати блокування за те, чого я не робив, дуже прикро. Це сильно зіпсувало мені настрій, адже я просто хотів зайти в гру та продовжити грати.

Прошу ще раз об'єктивно перевірити історію мого акаунта та всі обставини цієї ситуації. Якщо сталася помилка, прошу скасувати блокування. Я готовий надати будь-яку додаткову інформацію чи пояснення, якщо це допоможе розібратися в ситуації.

Сподіваюся на справедливий розгляд мого звернення. Дякую.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,117
Реакції
1,268
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана в минулій темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі