Розглянуто Скарга на адм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
61
Реакції
41
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вітя Блатний 125735
2. Нікнейм адміністратора: Емі вейт
3. Суть скарги: Прошу переглянути вердикт адміністратора, оскільки покарання видано невірно та з явним завищенням терміну. Після лікарні я просто їхав у своїх справах на авторинок і не мав наміру нікому мститися. Проте гравець Макс Днепр навмисно чекав на мене та спеціально підставив своє авто, здійснивши таран, щоб штучно створити ситуацію для скарги та підставити мене. Я відкрив вогонь виключно як самооборону у відповідь на його агресію, після чого він також почав стріляти. Адміністратор взагалі не врахував цю відверту провокацію з його боку. Крім того, мені сумарно видали 140 хвилин деморгану (100 хвилин за першою скаргою та 45 за другою, але з урахуванням перевидачі загальний термін пораховано некоректно), хоча за нормативами вказаних мені порушень згідно з двома скаргами максимум мав складати 115 хвилин. Прошу детально переглянути відеодокази, врахувати підставу від гравця та перерахувати термін мого покарання. ТАКОЖ Я ВЖЕ ВІДСИДІВ 20 ХВ
1784197268742.png

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): В скаргах номер 1 ТИК номер 2 ТИК та фото
5. Дата порушення: 16.07.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,117
Реакції
1,268
Бали
253
Вітаю
Вам було видано 100 хв деморгану за скаргу яку розглянута Емі Вейт
Покарання було видано вірно, оскільки ви порушили правила

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі