Розглянуто Скарга на бездіяльність адміністрації під час обстрілу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
953
Реакції
1,858
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:
    • Саша Навроцький [45931]
    • Костя Ромашка [43200]
    • Михайло Гінтюк [42406]
    • Максим Вишинський [47054]

2. Особистий нікнейм: Лорензо Лукателлі
  3. Суть скарги:
  4. Доброго дня.

Пишу скаргу через бездіяльність адміністрації у ситуації, що сталася: 16.05.2025 о 17:50.

Як тільки по мені відкрили вогонь, я одразу написав репорт. Після цього я сховався, і один із адміністраторів відповів у голосовому чаті словами: "Чим можу допомогти?". Проте конкретних дій не було вжито.

Через короткий час мого друга вбили, а потім і мене. Жодна реакція на порушення не послідувала. При цьому кілька адміністраторів написали, що працюють по заявці:
    • Саша Навроцький [45931]
    • Костя Ромашка [43200]
    • Михайло Гінтюк [42406]
    • Максим Вишинський [47054]
    Але ніхто з них не покарав нападників, не зупинив ситуацію й не відреагував належним чином. Це є прямим проявом адміністративної бездіяльності.

Прошу з’ясувати, хто саме відповідав за розгляд мого репорту, чому не було вжито жодних заходів, і надати мені офіційний зворотний зв’язок щодо розслідування цього випадку.
  5. Моя вимога: я вимагаю, щоб гравці, які відкрили вогонь і вбили мене та мого друга з порушенням правил, були посаджені згідно з внутрішніми правилами сервера.

Також вважаю, що адміністратор, який прийняв мій репорт, але не вжив жодних дій, має бути притягнутий до відповідальності — згідно з регламентом для адміністрації.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  7. Дата походження: 16.05.2025

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,126
Реакції
775
Бали
253
Вітаю!

Дякую за звернення. Репорт, поданий вами 16.05.2025 о 17:55, дійсно був отриманий та зафіксований. Однак хочу звернути увагу, що на момент надходження скарги ситуація відбувалася у динамічному режимі — під час активної перестрілки.

Ми не могли миттєво зробити остаточні висновки через відсутність повної картини подій. Також існувала ймовірність провокації або інших обставин, які вимагали додаткової перевірки. Саме тому остаточне рішення не було прийнято негайно.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
Один з адміністраторів вже надав відповідь, з якою я повністю погоджуюсь.
На момент подання Вами репорту ситуація вже продовжувалась,і адміністрація , котра оперативно відреагувала та прибула на місце події, не мала можливості зафіксувати всі обставини інциденту для коректної видачі покарання порушникам.

У зв’язку з цим, для подальшого розгляду звернення рекомендуємо залишити скаргу на форумі у відповідному розділі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі