Відмовлено Скарга на видалення клану без причини!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрю Бандера

Новий гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Паша Технік - ГС
Настюша Рибальченко - ГЗС
2. Андрю Бандера (особистий нік)
3. Мій клан без причини видалили. Граємо з друзями кожного дня окрім вихідних. Онлайн кожного дня з пн по пт. Лівих людей не добавляємо тільки друзі. Назва клану корректна - назва украінського бренду одягу CROPP. Весь час донатив особисті кошти для розвитку клану і виходить все в пустоту. Біографію клану не було додано так як повторюсь граємо виключно друзями і біографія клану не була нам необхідною і ніде не будо інфи що вона потрібна обовязково. До речі за минулий тиждень клан піднявся з 130 плюс до 90 місця. Це доводить що оналйн був!
4. доказ не знаю який вам додати. цю інфу можете переглянути самостійно просто подивіться онлайн мого аккаунту і донати !останні донати прикріпив можете побачити по даті що неактивність це не правда як мінімум з останнього донату пройшло 3 дні !
5. дата коли це побачив сьогодні 12.06 так як на вихідних не граємо останній раз в пятницю грали і все було добре.
прошу розглянути цю скаргу і повернути нам клан з усіма коштами які ми туди вклали. За будь якими уточненями звертайтесь усю інфу Вам додам

Вкладення

• photo_2023-06-12_11-53-30 (2).jpg
    photo_2023-06-12_11-53-30 (2).jpg
    124.5 Кб · Перегляди: 58
  • photo_2023-06-12_11-53-30.jpg
    photo_2023-06-12_11-53-30.jpg
    130.6 Кб · Перегляди: 55
  • photo_2023-06-12_11-53-43.jpg
    photo_2023-06-12_11-53-43.jpg
    81.1 Кб · Перегляди: 58
Останнє редагування:

𝓝𝓪𝓼𝓽𝓾𝓼𝓱𝓪 ♡

♡ Коли ми разом нас не здолати ♡
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
376
Реакції
233
Бали
103
Вітаю, шановний гравець.
Ви не пройшли не реєстрацію/переатестацію, також і не було RP-біографії.
Гравців з назвою вашого клану по сервері не зустрічала.
Було прийнято рішення, розпустити клан.
Передаю ГА/ЗГА.

Андрю Бандера

Новий гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Ніде не вказано інфу про реєстрацію або переатестацію. Про РП біографію в скарзі описав в правилах цієі інфи про обовьязковість також немає. А те що ви мене не зустрічали по карті питання зовсім не до мене. Я Вам скрінами показава що я граю і доначу кожен будній день. Тобто це вже ваша провина і неуважність. Прошу вирішити це питання і на намайбутнє будь-ласка перед тим як зробити якусь дію все уважно перевірте. Бо на данний момент ви мені зіпсували ігровий день. Сподіваюсь найближчим часом ви це питання вирішите!

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

У вас був час зареєструвати ваш клан офіційно, більше 20-ти днів давали час на це.
Адміністратор надав відповідь.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі