Ілон Маск
Геній. Плейбой. Філантроп.
- Реєстрування
- 2 Сер 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 38
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Всі
- Особистий нікнейм: Володимир Суркіс
- Суть скарги: Я впевнений, що прочитаючи данну скаргу, більшість гравців мене підтримують! Адміністрація серверу настільки халатно відноситься до своїх обов'язків, що наші ЦНАПи в реальному житті, з товстими тьотями Зінами, які тягнуть резину, просто нервно курять в сторонці. Задаючи питання в репорт, відповіді адміністрації просто на "відвали", замість того, щоб вникнути в суть проблеми гравця, після репорту у гравця є одне бажання - видалити гру. Замість слідквання за ігровим процесом, адміни думають, як би більше грошей заробити на фурі, або продати на Б/У свою машину.
Пропоную в 3 дневний термін, провести акредитацію всіх адміністраторів на важливий фактор - КЛІЄНТООРІЄНТОВАНІСТЬ! В нашому випадку, орієнтованість на гравцю (який донате, підтримує проект. або ж потенційний донатер, але після такого халатного відношення адменістрації почуття безпорадності і повне небажання грати на проекті).
Адмінстратор це перша лінія оборони між керівництвом серверу та гравцем, вони мають проявляти емпатію по відношенню до гравців, а не відбивати у гравця бажання заходити в гру знов і знов. Серце кров'ю обливається від некомпетеності адміністрації. Додатково можу надати консультації по клієнтоорієнтованості, та за потреби провести тренінг. Звертайтесь в діскорд - neplohoiy
- Дата походження: 24.08.2023 року