Розглянуто Скарга на всю адміністрацію неоф на розгляд найвищій адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
104
Реакції
24
Бали
28
Нікнейм гравця: Адміністрація НЕОФ
Особистий нікнейм: Коля Вілкінсон
Суть скарги: Хочу звернути вашу увагу на некомпетентність адміністрації неоф організацій Владюша Стоун який давно не справляється з своїми обов'язками який плюсує війну клану в якого вже є 15 війн і після мого звернення Ігорьок Акито скасовує війну клану BOBER але не заберає війни з таблиці видно на скріншоті такі адміни як Соня Хелл яка сама не може розглянути скаргу тому що некомпетентність дає своє
На скріншоті видно як Владюша відповів на скаргу від мого соклановця я вважаю це не то що некомпетентність а це неадекватність дій адміністрації я наполягаю розібратись з усіма їхніми видуманими правилами які вони собі хочуть вписати вписують та навчити їх працювати адекватно!!!

Дата порушення:08.12.2023

Вкладення

• Screenshot_20231208_180329_Chrome.jpg
    Screenshot_20231208_180329_Chrome.jpg
    591.8 Кб · Перегляди: 74
  • Screenshot_20231208_180501_Chrome.jpg
    Screenshot_20231208_180501_Chrome.jpg
    424.2 Кб · Перегляди: 72

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
З слідкуючим неоф.організацій Ігорьок Акито проведу бесіду стосовно прийняття війн кланів.
Стосовно 15+ війн надав відповідть в цій скарзі - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Владюша-Стоун-Некомпетентність.104158/
Щодо скарг Соні Хелл, відсутні докази, з розглядом скарг є не величкі проблеми, як і в кожного з адміністрації, це виправляється з часом..

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
104
Реакції
24
Бали
28
Вітаю, шановний гравець!
З слідкуючим неоф.організацій Ігорьок Акито проведу бесіду стосовно прийняття війн кланів.
Стосовно 15+ війн надав відповідть в цій скарзі - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Владюша-Стоун-Некомпетентність.104158/
Щодо скарг Соні Хелл, відсутні докази, з розглядом скарг є не величкі проблеми, як і в кожного з адміністрації, це виправляється з часом..

То що ви надали пане Адміністратор це вибачте за слово ***********************************ізм стосовно таких правил що вони можуть ами ні іншої відповіді на це немає

Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
104
Реакції
24
Бали
28
Вітаю, шановний гравець!

Очікую розгляд ГА!

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

З особовим складом слідкуючих за неофіційними організаціями, була проведена бесіда та прийнято такі рішення:

Найближчим часом будуть створенні та опублікованні правила на форум, для уникнення подібних ситуаць з війнами.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі