Розглянуто Скарга на всю адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Щадило

Новий гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
3
Бали
3
1.Нікнейм адміністратора:Всі
2.Особистий нікнейм :Андрій Щадило
3.Суть скарги: Одразу скажу, я нікого ні в чому не звинувачую але через вашу адміністрацію я покидаю проект. Я давно граю у самп і тому подібні проекти і як тільки дізнався що є ваш проект вирішив перейти сюди надіючись на те що зможу комфортно грати, з великим інтузіазмом я грав, постійно намагався підтримати проект і сумарно приніс вашому проекту за невеликий проміжок часу тисяч 15 гривень, якщо не більше. І не дивлячись на те що я сюди приніс гроші і що в мене зараз є дуже хороший аккаунт я не буду грати на проекті з такою андміністрацією. Коли я пишу в підтримку що мене і всіх поряд прямо зараз вбивають в зз допоможіть а мені відповідають пишіть на форум опускаються руки, хоча адміністрація могла прилетіти і вирішити питання тому що вони займались цим сумарно хвилин 8 на одному місці вони розстрілювали людей. Але це лише один із прикладів, з цим ще хоч якось можна миритись. Повністю бажання грати відбило в мене останнє рішення по моєму зверненню в тех розділ форуму, я просто попросив виправити ВАШУ помилку і додати в меню покупки авіатранспорту графу де вказано скільки місць в авіатрансорті тому що через те що там її немає я зіткнувся з тим що викинув 5 мільйонів ігрових гривень на вітер, тому що взяв найдорожчій вертоліт у якого на вигляд 6 місць але насправді їх 2, хоча міг взяти вертоліт на 5 мільйонів дешевший і в ньому було б стільки ж місць. Я не розумію, я маю вгадати скільки там місць? Чи я маю вгадувати як він летить тому що тестдрайву там також нема. Я просто звернувся до вас, показав вам проблему і попросив допомогти на що ви мені відповіли що в такій ситації мені ніхто не допоможе. ДЯКУЮ)))) Просто хочу звернути вашу увагу на те що якщо так буде продовжуватись то далеко ви не зайдете і у мене є тому купа прикладів, наприклад мій друг який був генегалом ДСНС і покинув гру через адміністрацію і не він один, просто не хочу затягувати. Дякую за увагу, удачі вам в розвитку проекту.
4.Доказ видачі покарання: - (Посилання на мою скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Неясність-в-придбанні-гвинтокрила.30841/
5.Дата походження: 24.03.23

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Адміністрація та сапорти, намагаються усім надати
необхідну допомогу, або якусь пораду.

Дякую за ваші поради щодо покращення.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі