Зачинено Скарга на всіх адмінів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій 666

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2026
Дописи
5
Реакції
3
Бали
5
1. Сергій Радченко
2 всі адміни 02 серверу
3. Хочу поскаржитися на всіх адміністраторів за не виконання свого обов'язку мене гравець почав дм я бистро зайшов кинув репорт те що мене дм пройшло 3 - 5 хв ні один адмін не з'явився мене дм і мені відповідають якщо у вас є докази подавайте скаргу на гравця, я в той момент свій екран не знімав щоб кидати докази але чому коли я написав те що мене дм адміни не прийшли на допомогу це означає те що адміністрація не виконує своїх обов'язків щодо поста адміна
Я прошу всіх адмінів наказати за те що вони вчасно не приймають репорт на дм
4. Фото немає так як скарга на всіх адмінів
5. 16.08.2026

Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
82
Реакції
101
Бали
182
1. Сергій Радченко
2 всі адміни 02 серверу
3. Хочу поскаржитися на всіх адміністраторів за не виконання свого обов'язку мене гравець почав дм я бистро зайшов кинув репорт те що мене дм пройшло 3 - 5 хв ні один адмін не з'явився мене дм і мені відповідають якщо у вас є докази подавайте скаргу на гравця, я в той момент свій екран не знімав щоб кидати докази але чому коли я написав те що мене дм адміни не прийшли на допомогу це означає те що адміністрація не виконує своїх обов'язків щодо поста адміна
Я прошу всіх адмінів наказати за те що вони вчасно не приймають репорт на дм
4. Фото немає так як скарга на всіх адмінів
5. 16.08.2026
Всьо із-за твоєї скарги всі адміни будуть зняті. Навіщо ти так зробив ай-ай

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
896
Реакції
464
Бали
279
Вітаю Шановний гравець.
Адміністратори обробляють репорти гравців по черзі надходження.
Пріорітетності на DM немає. Кожен репорт має однакову вагу та терміновість.
По вашій скарзі буде розглянутий проміжок часу вашого репорту та дій адміністраторів.
При виявленні халатного відношення з боку адміністраторів - будуть застосовані дисциплінарні покарання.
В свою чергу - відповідь про докази має доцільність, адже ви таким чином захищаєте себе і допомагаєте не уникнути покарання порушникам.
|Зачинено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі