Відмовлено Скарга на генерала мерії Дніпра DB / Владіслав Флоренс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
8
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Владіслав Флоренс
  2. Особистий нікнейм: Стас Міроненко
  3. Суть скарги: DB in car , сбиття людини на жовтій зоні ЗСУ біля воріт
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 18.11.2023

Владислав Альварез

Я вашы денги не щитаю ви не щитайте мои
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
105
Реакції
136
Бали
88
І так вітаю вас шановний громадянин по перше питання хто такий генерал мерії? По друге в даній ситуація в мене клавіша заїла +дана людина два рази викидувала мене з авто по третє чому ви не відграли зброю а саме ваш автомат?Нон рп виходить!

ᛠᛟᛖᚣᛈ ᚣᛖᛟᚺᛟᛒ🥷

🅻🅴🅶🅴🅽🅳🆂 ♥️♥️🖤🖤☠️𝕹𝖎𝖐𝖊☠️🖤🖤♥️♥️
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
162
Реакції
145
Бали
46
Шановний гравець не розумію вас, ви подали скаргу на лідера Міської Ради Дніпра за DB, по-перше він стояв на проїжій частині, по-друге він вибачився. Тепер перейдемо до вас, ви не відіграли зброю, розтріляли автомобіль без причини та стріляючи по склу, тим самим робити небезпеку для Мера Дніпра, ще ви розмовляли не державною мовою це порушення субординації та статуту за пунктом 5.9 та пункти 2.11, 2.9, 2.2. Я звичайно не вчитель, но порекомендував вам вивчити статут та субординацію і ще дясципліну та правила використання зброєю. Думаю ви все зрозуміли. Ви займаєтесь не своїми обов'язками, замість того що б розстрілювати Мера який допомагає Збройним Силам України і кожен день думає та робить все для країни, ви б краще захищали цивільних та посадових осіб, чим розстрілювати, з вашого боку це не нормально та не адекватно. Сподіваюсь, що праця ЗСУ стане краще, і більше таких випадків з боку ЗСУ не повториться.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

Недостатньо доказів,
Прошу надати повний фрапс у новій скарзі!

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі