Розглянуто Скарга на головну адміністрацію для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Вадим Садівський, Мартін Морган
Особистий нікнейм: Єгор Духов
Суть скарги: шановний Сергій, я написав оскарження мого блокування яке було видане Мартіном Морганим, в тій ж скарзі я чітко розписав чому Мартін Морган неправий в своєму рішенні про видачу мені покарання та в чому Мартін Морган був неправий закривши мою скаргу на Максона Хіміка, після якої він і видав мені покарання.

Натомість Вадим Садівський ознайомившись з моїм оскарженням відповів що згодний з рішенням адміністратора, та те що у мене була можливість висловити свою думку на дебатах.

Я зовсім не зрозумів вислів про те що я міг висловити свою думку на дебатах та як це відноситься до мого оскарження

Вадим Садівський ознайомившись з моїм оскарженням не відповів мені на мої аргументи щодо неправоти адміністратора, які я навів в тому оскарженні.

Я вважаю видачу мені покарання та закриття моєї політичної партії несправедливим, та відповідь Вадима Садівського некоректною.

Адміністратор Мартін Морган відкрито покриває явні порушення порушення лідера Максона Хіміка, тому що у мене є всі аргументи і докази неправоти даних адміністратора та лідера але їх ніхто не хоче приймати

Всі мої аргументи в моєму оскарженні не були розглянуті, та роз'ясненні. Хоча порушення з боку адміністратора Мартіна Моргана та Максона Хіміка очевидні

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Дата походження: 23.12.2024

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, порушень зі сторони Заступника Головного Адміністратора Вадима Садівського та ЗГС Держ Мартіна Моргана не виявлено.
Відповіді були надані розгорнуті, при написанні наступних скарг Ф.А буде заблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі