Олег Дубровський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лис 2025
- Дописи
- 110
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]
2. Нікнейм порушника:
Іринка Танн [202735]
3. Назва клану порушника:
Vercetti
4. Суть скарги:
Я приїхав до аптеки, сів у свій автомобіль та почав від’їжджати. В цей момент гравець почала стріляти по моїх колесах та пошкодила автомобіль. Я повернувся подивитися, хто стріляє, після чого намагався доїхати до СТО, оскільки машина була пошкоджена.
Гравець продовжувала стріляти по автомобілю та по мені, поки я повільно їхав до СТО. Через сильні пошкодження я був змушений вийти з авто та намагався відійти. Коли я підійшов ближче, щоб з’ясувати причину в чаті, гравець без будь-яких пояснень вбила мене.
Вважаю це порушенням правил (стрільба без причини / DM).
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:
(11.02.2026 03:34)
Олег Дубровський [152685]
2. Нікнейм порушника:
Іринка Танн [202735]
3. Назва клану порушника:
Vercetti
4. Суть скарги:
Я приїхав до аптеки, сів у свій автомобіль та почав від’їжджати. В цей момент гравець почала стріляти по моїх колесах та пошкодила автомобіль. Я повернувся подивитися, хто стріляє, після чого намагався доїхати до СТО, оскільки машина була пошкоджена.
Гравець продовжувала стріляти по автомобілю та по мені, поки я повільно їхав до СТО. Через сильні пошкодження я був змушений вийти з авто та намагався відійти. Коли я підійшов ближче, щоб з’ясувати причину в чаті, гравець без будь-яких пояснень вбила мене.
Вважаю це порушенням правил (стрільба без причини / DM).
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:
(11.02.2026 03:34)
Останнє редагування: