Розглянуто Скарга на гравця Іринка Танн [202735]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
110
Реакції
47
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Іринка Танн [202735]

3. Назва клану порушника:
Vercetti

4. Суть скарги:
Я приїхав до аптеки, сів у свій автомобіль та почав від’їжджати. В цей момент гравець почала стріляти по моїх колесах та пошкодила автомобіль. Я повернувся подивитися, хто стріляє, після чого намагався доїхати до СТО, оскільки машина була пошкоджена.

Гравець продовжувала стріляти по автомобілю та по мені, поки я повільно їхав до СТО. Через сильні пошкодження я був змушений вийти з авто та намагався відійти. Коли я підійшов ближче, щоб з’ясувати причину в чаті, гравець без будь-яких пояснень вбила мене.

Вважаю це порушенням правил (стрільба без причини / DM).

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення:

(11.02.2026 03:34)

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,125
Реакції
1,020
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Іринка Танн [ID202735] отримує деморган 140 хв за порушення правил Ukraine GTA, а саме:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гравець Олег Дубровський [ID152685] отримує деморган 120 хв за порушення правил Ukraine GTA, а саме:
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі