Владислав_Сопрано
Шановний гравець
- Реєстрування
- 1 Лип 2022
- Дописи
- 154
- Реакції
- 40
- Бали
- 31
1. Бавікс Макалістер
2. 01
3. Владислав Колинз
4. я собі спокійно їхав, по мені стріляє поліцейський не відігруючи нічого та ще й з
водійського сидіння, це жах, мало того що він в Полтаві цей Харківський співробітник, так ще
й і по біндеру, нічого не казав пробив колеса,
але в кінці мене крашнуло, нижче скрін (на фрапсі час подивіться і на фото крашу) (я не бачив ніяких слів типу зупиніться, тільки сирени, але я не можу знати що це саме за мною погоня)
відео тайм код 6.42 (початок ситуації)
тайм коди: 6.42 початок погоні як я зрозумів
6.55 нрп драйв від копа
6.49 початок стрільби з водійського сидіння без відігровок
7.10 відігровка через біндер (він не сказав причину мого правопорушення і вже питає паспорт)
7.32 полицейскій каже що було попередження
7.38 знову біндер.
8.00 мене крашить
висновок: я вважаю що поліцейського потрібно понизити до рядового, що робить капрал поліції Харкова у Полтаві, так ще і сам?!?! Т. Капрал, надайте докази на мої порушення, я готовий нести відповідальність
з повагою Бавікс Макалістер
2. 01
3. Владислав Колинз
4. я собі спокійно їхав, по мені стріляє поліцейський не відігруючи нічого та ще й з
водійського сидіння, це жах, мало того що він в Полтаві цей Харківський співробітник, так ще
й і по біндеру, нічого не казав пробив колеса,
але в кінці мене крашнуло, нижче скрін (на фрапсі час подивіться і на фото крашу) (я не бачив ніяких слів типу зупиніться, тільки сирени, але я не можу знати що це саме за мною погоня)
відео тайм код 6.42 (початок ситуації)
тайм коди: 6.42 початок погоні як я зрозумів
6.55 нрп драйв від копа
6.49 початок стрільби з водійського сидіння без відігровок
7.10 відігровка через біндер (він не сказав причину мого правопорушення і вже питає паспорт)
7.32 полицейскій каже що було попередження
7.38 знову біндер.
8.00 мене крашить
висновок: я вважаю що поліцейського потрібно понизити до рядового, що робить капрал поліції Харкова у Полтаві, так ще і сам?!?! Т. Капрал, надайте докази на мої порушення, я готовий нести відповідальність
з повагою Бавікс Макалістер