Відмовлено Скарга на гравця ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Горун

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Горун Тимофій
2. Нікнейм порушника: Денис Ведмідь
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:Я працював на фурі, і переді мною вискочила автівка, я бачив що попереду фура тому почав трошки тормозити, але гравець Денис Ведмідь на своєму авто затормозив різко і я в нього влетів, після чого він почав від мене щось просити в мікрофон, я йому сказав що не маю змоги зараз слухати, так як не маю звуку, лиш чую через навушники яких не було поруч, я це декілька разів повторив, гравець скоріш за все не зрозумів, я завів фуру і почав їхати, після чого гравець почав стріляти по мені, стріляти по фурі і так далі, я доїхав до боксу, але гравець не зупинився, він почав від мене просити паспорт та сказав що я винен в ДТП, сказав що я маневрував опасно фурою і хотів аби я йому дав взятку, наскільки я знаю це проти правил, і покидати військову частину не можна, він порушує правила держ службовця, тому я прошу з цим щось зробити, і ще цей гравець не надав мені ніякі свої документи, і просто вирішив брати взятку, весь звук я послухав лиш тоді, коли скинув собі відео, до цього я його не чув.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення: 14.12.2025

Роман Ярмоленко

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
648
Реакції
616
Бали
153
Вітаю, шановний гравець. Розглянувши вашу скаргу, змушений її відхилити з наступних причин: на першому відео відсутня інформація про сервер, а на другому - неможливо чітко зрозуміти, що саме сталося. Видно, що співробітник ЗСУ відкривав по вам вогонь, однак не зафіксовано, що ви говорили йому до цього моменту.

Просимо подати скаргу повторно, додавши повний перший відкат із чітко зазначеним сервером.

Відмовлено😓

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі