Розглянуто Скарга на гравця Матвія Хрустальова [53468] щодо незаконного відчуження майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
13
Реакції
30
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Емілія Хрустальова [58521]
2. Нікнейм порушника: Матвій Хрустальов [53468]
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:
Прошу розглянути скаргу на гравця Матвія Хрустальова [53468].

На час моєї госпіталізації (приблизно 2–3 тижні) я за домовленістю надала гравцеві доступ до свого майна. Передача була тимчасовою та ґрунтувалася виключно на довірі. Дозвіл стосувався лише тимчасового користування, без права розпоряджатися моїм майном.

Згодом гравець також попросив тимчасово передати йому мій котедж, пояснивши це тим, що хоче ним користуватися. Згоди на продаж котеджу я ніколи не давала.

Коли я попросила повернути майно, гравець повідомив, що нібито передав котедж довіреній особі, оскільки ставав адміністратором і не міг володіти майном. Після розмови зі старшим адміністратором з'ясувалося, що ця інформація не відповідає дійсності: котедж був проданий гравцеві Дмитру Дахну за 850 мільйонів. Сам Дмитро повідомив, що придбав котедж, не знаючи про ситуацію, і відмовився його повертати, оскільки вважає себе добросовісним покупцем.

Після цього гравець перестав виходити на зв'язок, ігнорує мої повідомлення, відмовляється компенсувати вартість проданого котеджу, повернути кошти або придбати мені аналогічний котедж. За його словами, отримані кошти вже витрачені.

Крім того, за час моєї відсутності він зняв із гаража прибуток у розмірі 3 200 000 ігрових доларів (140 мільйонів), хоча між нами була домовленість не розпоряджатися моїми коштами.

Прошу адміністрацію перевірити журнали передачі та продажу котеджу, а також рух коштів по гаражу, надати оцінку діям гравця та допомогти відновити моє майно або компенсувати завдані збитки.

Примітка: На той момент котедж був оформлений на мого чоловіка. Саме через нього, за нашою спільною домовленістю, було здійснено тимчасову передачу котеджу цьому гравцеві для користування. Це жодним чином не означало надання дозволу на його відчуження або продаж. Нікнейм чоловіка: Хрустальов Олександр[51227]

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Усі наявні докази (скриншоти, журнали та інші матеріали) були передані старшому складу адміністрації. Крім того, відбувся голосовий дзвінок у Discord за участю представників старшої адміністрації, під час якого було детально розглянуто обставини справи та перевірено надану інформацію.
6. Дата порушення: Дата передачі коттеджу гравцю, була 7.05.2026 00:10

Вкладення

• 1784141467714.png
    1784141467714.png
    100.6 Кб · Перегляди: 45
  • 1784141831624.png
    1784141831624.png
    131.3 Кб · Перегляди: 45

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,061
Реакції
2,147
Бали
253
Вітаю, зв'яжіться зі мною в Discord - leokingsman

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі