Розглянуто Скарга на гравця Самир Кузьменко [235240]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
104
Реакції
46
Бали
33
Нікнейм гравця:
Самир Кузьменко [235240]

Особистий нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

Суть скарги:
Гравець Самир Кузьменко без будь-якої причини наніс мені декілька ударів та вбив мене під час того, як я спілкувався з другом. Після цього він продовжив переслідувати мене, ображати, провокувати, погрожувати та декілька разів бив мій автомобіль кулаками, пошкоджуючи його.
Також гравець використовував ненормативну лексику, приниження та поводив себе неадекватно. Я неодноразово просив його зупинитись, але він продовжував агресивну поведінку.

На відео видно:
– безпричинні удари і вбивство
– образи та ненормативна лексика
– погрози
– провокації
– навмисне пошкодження транспорту
– переслідування гравця

Прошу адміністрацію розглянути цю ситуацію та прийняти відповідні міри.

Докази (скріншот/відео):
1 частина
2 частина
1 частина відео тайм код (2:24):
00:01 – 02:01
– неадекватна поведінка Самира, удари по моєму автомобілю, погрози.
02:08 – після того, як я написав, що він перший мене ударив, він продовжує агресивну поведінку, після чого я вмираю.
2 частина відео тайм код (2:09):
00:12 – 02:09
– початок конфлікту, образи, погрози та переслідування.
Дата порушення:
21.11.25. 02:17

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,687
Реакції
555
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець 235240 отримає покарання у вигляді деморгану та муту за порушення правил UKRAINE GTA:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 90 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 120 хвилин.

Гравець 152685 отримає покарання у вигляді деморгану та муту за порушення правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 60 хвилин, при повторному порушенні Варн.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі