Олег Дубровський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лис 2025
- Дописи
- 104
- Реакції
- 46
- Бали
- 33
Нікнейм гравця:
Самир Кузьменко [235240]
Особистий нікнейм:
Олег Дубровський [152685]
Суть скарги:
Гравець Самир Кузьменко без будь-якої причини наніс мені декілька ударів та вбив мене під час того, як я спілкувався з другом. Після цього він продовжив переслідувати мене, ображати, провокувати, погрожувати та декілька разів бив мій автомобіль кулаками, пошкоджуючи його.
Також гравець використовував ненормативну лексику, приниження та поводив себе неадекватно. Я неодноразово просив його зупинитись, але він продовжував агресивну поведінку.
На відео видно:
– безпричинні удари і вбивство
– образи та ненормативна лексика
– погрози
– провокації
– навмисне пошкодження транспорту
– переслідування гравця
Прошу адміністрацію розглянути цю ситуацію та прийняти відповідні міри.
Докази (скріншот/відео):
1 частина
2 частина
1 частина відео тайм код (2:24):
00:01 – 02:01 – неадекватна поведінка Самира, удари по моєму автомобілю, погрози.
02:08 – після того, як я написав, що він перший мене ударив, він продовжує агресивну поведінку, після чого я вмираю.
2 частина відео тайм код (2:09):
00:12 – 02:09 – початок конфлікту, образи, погрози та переслідування.
Дата порушення:
21.11.25. 02:17
Самир Кузьменко [235240]
Особистий нікнейм:
Олег Дубровський [152685]
Суть скарги:
Гравець Самир Кузьменко без будь-якої причини наніс мені декілька ударів та вбив мене під час того, як я спілкувався з другом. Після цього він продовжив переслідувати мене, ображати, провокувати, погрожувати та декілька разів бив мій автомобіль кулаками, пошкоджуючи його.
Також гравець використовував ненормативну лексику, приниження та поводив себе неадекватно. Я неодноразово просив його зупинитись, але він продовжував агресивну поведінку.
На відео видно:
– безпричинні удари і вбивство
– образи та ненормативна лексика
– погрози
– провокації
– навмисне пошкодження транспорту
– переслідування гравця
Прошу адміністрацію розглянути цю ситуацію та прийняти відповідні міри.
Докази (скріншот/відео):
1 частина
00:01 – 02:01 – неадекватна поведінка Самира, удари по моєму автомобілю, погрози.
02:08 – після того, як я написав, що він перший мене ударив, він продовжує агресивну поведінку, після чого я вмираю.
2 частина відео тайм код (2:09):
00:12 – 02:09 – початок конфлікту, образи, погрози та переслідування.
Дата порушення:
21.11.25. 02:17