Розглянуто Скарга на гравця | DM / NonRP / PG / Втручання в RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
19
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Олександр Щукічь (181618)
2. Нікнейм порушника: Андрій Соломон (189004)
3. Суть скарги:
6.2. “DM” — DeathMatch — доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60–100 хвилин.
6.19. “NonRP” — Non Role Play — дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 16.08.2026
тайм-коди:
(1:22 - Non Role Play,PG)
(2:40 - DeathMatch)

Останнє редагування:

Андрій Соломон

Поважний гравець
Реєстрування
4 Бер 2025
Дописи
207
Реакції
219
Бали
48
Поки я зайшов до ферми , вкрав мій трактор і їхав здавати, щоб я не працював на тракторі , а це вже вважається перешкода роботі .

Артем Шевченкович

Модератор | Центральна Україна
Модератор
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
20
Реакції
17
Бали
48
Вітаю. Переглянувши відео докази виношу вердикт:
Андрій Соломон (189004) Отримує покарання в вигляді 100 хв Деморгану

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі