Схвалено Скарга на гравців // Багато порушень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
44
Бали
21
1. Нікнейм гравця: 74315,152276,171662
2. Особистий нікнейм: Євгеній Левицький
3. Клан порушника:
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: paradise
5. Суть скарги: багоюз,перешкода,нешановливе ставлення,дм,введення в оману(брехня),дмкар,нонРПдії

1. дані кадри стояли посеред дороги(що на мою думку є НоНРП дії),чим заважали не тільки іншим евакуаторщикам заробляти,але й іншим людям спокійно проїзжати на цій ділянці дороги і на відео чудово видно що через це сталось дтп і це не єдиний випадок(перешкода).
2. на зауваження(без образ і тому подібне),у відповідь була почута нахабна відповідь і це є образою і нешановливим ставленням до іншої особи.
3. вісля відповіді на словесне сміття,я,зі свого боку,зробив легкий поштовх,як натяк на те,що дехто дуже багато на себе взяв,після чого мене почали розстрілювати.
4. також хочу відмітити співробітника поліції (171662),який приїхав на виклик про порушення ПДР і нічого не зробивши,при тому,що він чудово бачив що в мене стріляють,зробив мені зауваження і поїхав по своїх справах і навіть не вірішив за необхідне зупинитись,коли я почав їхати за ним,щоб повідомити його про зброю і стрілянину. Також наші герої вирішили повідомити його,ніби порушником є я.
5.після того,як мою машину ще раз розстріляли до зламаного вдигуна,я побіг за новою і повернувся на теж саме місце,і був знову розстріляний,тому що "встав попереду",хоча цього об'єкта ніяк не хвилює той факт,що кілька хвилин тому він робив рівно теж саме.
після чого - відповідь на стрілянину - бійка кулакиVSавтомат - вбивство.
також хочу додати,що був використаний багоюз,а саме - стрільба через зачинине вікно.

вимагаю максимального і справедливого покарання для усіх трьох порушників.

особисто я вважаю,що таким гравцям не місце на подібних проектах,так як вони не тільки дуже високої думки про себе,так ще й мають тенденцію плутати гру із реальним життям і самостверджуватись у віртуальному світі за рахунок інших.
6. Докази (скріншот/відео):

тайм коди:
1. 02:50 - 03:57
2. 04:03
3. 04:57

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
Вітаю, Шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт.
Гравець
Євгеній Левицький [89237] отримує покарання у вигляді - DB - /jail 15
Образа гравців - /pmute 60, DM Car - /jail 15, DM - /jail 20, PG - /jail 15.
Гравець
Олексанр Коваль [152276] - DM Car - /jail 30, DB - /jail 15, DM - /jail 20.
Гравець
Віталій Кульчицький [74315] - DM Car - /jail 15,
Гравець
Антон Сато [130282] - DB - /jail 15
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі