Відмовлено Скарга на двох адмінів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Темщик

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм:
Міша Темщик (07 сервер)
2. Нікнейм адміністратора:
Хто ув'язнив - Михайло Ведмідь 200-300 номер не пам'ятаю точний нік, той хто заблокував - Андрій Миколен
3. Суть скарги:
Я вирішив перевірити функцію на сервері «Стяжка» і обікрав гравця на 40 000. На той момент я не знав, як саме працює ця механіка, і не усвідомлював, що це є порушенням правил сервера. Я розумію, що незнання правил не звільняє від відповідальності, і визнаю свою помилку.
Після цього мене посадили у в’язницю на 2 години 20 хвилин. Приблизно через 30 хвилин адміністратор звернувся до мене у голосовому чаті та попросив зайти в Discord для пояснення ситуації. Я зайшов у Discord, де мене запитували про мої дії та наявність доказів. Я відповів, що доказів у мене немає. Після цього інший адміністратор видав мені бан на 5 днів.
Прошу переглянути рішення щодо мого покарання. Я визнаю свою провину та надалі зобов’язуюсь дотримуватися правил сервера.
4. Доказів немає
5. Дата порушення:
25/05/2026

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,715
Реакції
572
Бали
253
Вітаю.

Вас було заблоковано згідно з пунктом 3.8 правил неофіційних організацій.
Оскарження неможливе. Відбувайте покарання, і наступного разу дотримуйтеся правил.

Відмовлено.

3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі