Розглянуто Скарга на довге повернення коштів та незаконний продаж орендованого гаража!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
15
Реакції
13
Бали
6
1.Ваш нікнейм: Віталій Пупсович
2.Нікнейм Адміністратора -
3.Суть скарги: Доброго дня. Прошу розглянути мою ситуацію та допомогти вирішити проблему.
11.02.2026 приблизно 20:40-20:55 година я придбав гараж №44 у гравця Леонардо Потапов. Після покупки з’ясувалося, що цей гараж був не його власністю, а знаходився лише в оренді. Відповідно, він не мав права продавати цей гараж.

15.02.2026 у мене забрали гараж №44 та повернули його справжньому власнику але жодної компенсації або повернення коштів я не отримав. На сьогодні пройшов уже більше ніж тиждень, але гроші мені так і не повернули.

При цьому: гравцю повернули його гараж, а мені не повернули ні квартиру, ні 506кк, які я витратив. Вважаю це несправедливим, адже я діяв чесно і не знав, що гараж орендований. Прошу: Повернути мені мої кошти або рівноцінне майно.

Докази угоди та переписки готовий надати за першою вимогою. Сподіваюся на справедливе рішення та швидку відповідь.

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Очікуйте відповіді в цій скарзі. Згодом буде розглянута, бо потрібен час для додаткової перевірки.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі