Роман_Береза
Отаман
- Нікнейм лідера/заступника:Юра Задверняк
- Особистий нікнейм:Роман Береза
- Суть скарги:Я, Роман Береза, хочу подати скаргу на лідера НПУ Юрія Задорняка у зв’язку з моїм несправедливим звільненням. Я грав чесно, підвищився до звання майора (9 ранг), виконував свої обов’язки сумлінно.Кілька днів тому я залив на форум скаргу на співробітника, який стояв у роздягальні в стані АФК. Це було зроблено за рекомендацією іншого співробітника — Олега Ломакіна. Я міг неправильно його зрозуміти, але діяв не зі зла, а з метою дисципліни. Ломакін сам розглянув скаргу й видав догану, зазначивши, що скарга, можливо, була зайвою, але ніякого прямого порушення я не вчинив.
Через кілька днів я виявив, що був звільнений зі служби за втрату довіри. Мені не було надано можливості пояснити свою позицію чи бути заслуханим. Лідер вважає, що я порушив "негласне правило" — не заливати своїх. Але в правилах фракції подібне не вказано. Я діяв відкрито, не зраджував колективу й не мав наміру завдати шкоди.
Прошу переглянути рішення про звільнення, надати пояснення щодо порушення, яке мені інкримінують, та оцінити дії лідера щодо об’єктивності та справедливості.
З повагою,
Роман Береза - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://postimg.cc/gallery/0yJNmYh
- Дата походження: дата звільнення 15.07.2025 сьогоднішня дата 16.07.2025