Оля Драгоманова
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 9 Чер 2024
- Дописи
- 37
- Реакції
- 96
- Бали
- 38
- Нікнейм гравця: Ромео Слюсар
- Особистий нікнейм: Оля Шубина
- Суть скарги: Вітаю, наша шановна адміністрація. Хочу оскаржити дії працівника поліціїї м. Дніпра, а саме підполковника поліції - Ромео Слюсара. Суть його скарги була наступна: вийшл під час рп вона на даний момент не в орг( Ситуаці : Найдішов виклик від Олі Шубіної цитую: я зберігаю наркотики , я вийшов на вулицю з приміщення НПУ Д по бачивши що донас приїхали ДСНС підійшовши до полковника привітатися почувши як полковник з вертається до своєї колеги на імя Оля Шубіна, я відійшов з полковником поговорити він підтвердив що його напарниця це є Оля Шубіна...
Виходячи з цього, по-перше, мене незаконно затримав вище вказаний поліцейський, по-друге, слова про те, що мене затримано взагалі не було, після чого останній повів мене в ІТТ, де утримував мене. Наголошую, що обшук мені ніхто не проводив, мені не розповіли правило Міранди. Мені дали /warn, але який вихід з гри під час арешту/бою/погоні/викрадення?
На відео, яке долучив Р. Слюсар видно, що я була не в кайданках. Відповідно до Порядку Затримання - затримання може здійснюватися тільки згідно з вимогами законодавства та наявними підставами, які обґрунтовуються фактами або підозрою у скоєнні злочину. Наявних підстав, фактів, підозри не було, як я вище зазначала, Р.Слюсар навіть обшук не провів.
Пункт 3 зазначеного порядку передбачає, що Затримана особа має бути повідомлена про підстави та обставини її затримання, а також про її права, згідно з чинним законодавством - мене належним чином про це не повідомили.
Пункт 4 - Затримана особа має право на негайне звернення до адвоката - мене не було про це повідомлено.
Але знову ж, мені не було сказано про те, що я Затримана.
Виходячи з цього, пан Слюсар не знає порядку затримання, тобто можна вважати, що він є некомпетентним.
Прошу адміністрацію ще раз передивитися суть скарги Ромео Слюсара та надати оцінку його діям. - Докази (скріншот/відео): https://imgur.com/a/vT2QhJh
- Дата порушення: 18.08.2024