Розглянуто Скарга на дії старшого складу ЗСУ щодо незаконного звільнення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дава Боршук

Top 1 UG Player 🥷
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
146
Реакції
111
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Старший склад ЗСУ
  2. Особистий нікнейм: Дава Борщук
  3. Суть скарги:
  4. Я офіційно заявляю, що моє звільнення від 27.07 під формулюванням «порушення пунктів Статуту 5.2, 5.4, 5.9» є абсолютно незаконним і таким, що повністю суперечить усім нормам внутрішнього законодавства та процедур, встановлених для фракцій на сервері Ukraine GTA. Це рішення було ухвалене без належної перевірки, без проведення службового розслідування, без мого особистого залучення та без надання жодних доказів, які б підтверджували мою провину. Такі дії не можна назвати інакше, ніж прямим перевищенням повноважень і грубим порушенням встановленого порядку, адже командування не мало і не має права виносити подібні рішення у подібний спосіб.
    Мене звільнили без попереднього виклику на розгляд ситуації, без можливості висловити власну позицію або пояснити обставини. Мені не надали жодного протоколу, жодного службового документа чи відео, що доводило б факт порушення. Рішення було ухвалене у закритому режимі без будь-якої доказової бази, що саме по собі робить його нікчемним. Командування не мало права позбавляти мене статусу військовослужбовця без дотримання процедури та без матеріальних підтверджень моєї провини.
    Також досі невідомо, хто саме санкціонував моє звільнення. Відсутність підпису та прізвища уповноваженої особи є прямим свідченням того, що наказ було оформлено незаконно і з перевищенням влади. Будь-яке рішення, прийняте особою без повноважень, не породжує жодних правових наслідків. Це не лише процедурна помилка – це грубе порушення усіх базових принципів дисциплінарної практики, оскільки жоден внутрішній наказ не може бути чинним без підтвердження легітимності того, хто його видав.
    Командування не мало права ухвалювати такі рішення без проведення перевірки. Не було створено комісії, не було зібрано матеріалів, не було навіть спроби дотриматися внутрішніх регламентів. Кожен крок, зроблений у цьому процесі, був порушенням. Кожен документ або його відсутність є свідченням того, що процедура була повністю проігнорована. Будь-яке звільнення, здійснене без доказів і без процедури, не має сили, а отже – це рішення повинно бути скасоване.
    Я наголошую, що мене позбавили права на захист, на доступ до інформації та на чесний розгляд ситуації. Це означає, що не лише було порушено внутрішні правила, а й повністю знехтувано принципами справедливості та об’єктивності. Рішення, ухвалене у такому вигляді, не є дисциплінарним актом – це акт свавілля і прямого порушення порядку, а отже воно не може залишатися чинним.
    Вимагаю негайного проведення внутрішнього розслідування з перевіркою усіх дій осіб, що брали участь у цьому процесі, витребуванням усіх можливих відео- та документальних матеріалів, а також негайного скасування незаконного рішення. Я вимагаю повного відновлення у складі Збройних Сил України з поверненням усіх прав і статусу.
    Я підкреслюю: командування не мало права вчиняти жодних дій без доказів і без дотримання процедури. Кожен етап мого звільнення був проведений із повним ігноруванням закону. Це рішення не може бути легітимним за жодних умов. Воно має бути визнане незаконним, а я маю бути негайно поновлений на своїй посаді із повним відновленням честі, репутації та прав військовослужбовця.
  5. Докази (скріншот/відео): Бамс
  6. Дата порушення: 27.07.2025

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Перенесено у відповідній розділ «Скарги на лідерів»

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Вас буде повернено у фракцію на 4 ранг ЗСУ та видано 2 догани.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі