Відмовлено Скарга на зам лідера зсу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шульга

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
• Нікнейм лідера/заступника:
• Назар Коноба
• Особистий нікнейм: Давид Шульга
• Суть скарги:
• Хотів би висловити свої зауваження щодо ситуації, що трапилася під час моєї зміни під керівництвом підполковника. Я виконував усі обов’язки належним чином. Коли Назар Коноба оголосив код-5, я негайно відреагував та прибув на місце. Однак він висловив претензії до мене через те, що я не повідомив у міжфракційну рацію про те, що гвинтокрил у повітрі. При цьому, до цього моменту Назар не був онлайн.

Також він змусив мене стати у стрій, хоча в той час там знаходився ще один підполковник – Ігнат.

Перед тим як мені було винесено другу догану, я звернувся до пана полковника з проханням дозволити особисту розмову, на що він спочатку дав дозвіл. Проте, як тільки я попросив відійти для особистої бесіди, він одразу оголосив про другу догану.

Таким чином, я отримав кілька доган без вагомих підстав, серед яких три догани, на мій погляд, є абсолютно безпідставними.

Ще Назар Коноба нарахував мені 20 доган, хоча я їх не порушував.
• Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Давід Шульга отримує покарання у вигляді догани статуту 2.2, 2.3, 2.7, 2.9, 2.10, 2.11, 3.4, 3.5, 3.6, 4.1, 4.3, 4.6, 4.8, 4.9, 5.2, 5.4, 5.7, 5.8, 5.9, 5.11, 5.15, 5.18, 5.19, 5.25 [3/3] + Занесення в Загальний Чорний список на 90 Днів!
👇скрін👇
Тиць
• Дата походження:12:11:2024

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,284
Реакції
4,099
Бали
253
Вітаю.
У вашій скарзі не діюче посилання на imgur,пере подайте вашу скаргу з працюючою силкою.
Відмовлено ❗

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі