Богдан Гречко
Козак
- Реєстрування
- 30 Січ 2024
- Дописи
- 19
- Реакції
- 24
- Бали
- 6
Нікнейм лідера/заступника: Віталій Ющик
Особистий нікнейм: Богдан Александровський
Суть скарги:
Я, Богдан Александровський, подаю цю скаргу на бездіяльність та халатність Віталія Ющика, лідера ВРУ, у зв'язку з серйозними порушеннями, які відбулися під його керівництвом. Його безвідповідальність і байдужість призвели до негативних наслідків не лише для мене особисто, але й для всієї організації.
Основні моменти скарги:
1. Ігнорування звернень:
Порушення внутрішніх регламентів:
Неадекватна реакція на порушення:
Непрофесійність і халатність:
Відсутність комунікації:
Незаконне перебування працівників СБУ:
Впродовж кількох тижнів я намагався зв’язатися з Віталієм Ющиком з приводу критичних питань, які потребували термінового розгляду. Я надсилав йому декілька повідомнь та електронних листів, в яких викладав суть проблеми. Проте, попри те, що питання вимагало його термінової уваги, я не отримав жодної відповіді. Таке ставлення з боку лідера є абсолютно неприпустимим.Додаткові факти:
- Відсутність належного контролю: Керуючи організацією, Віталій Ющик має здійснювати контроль за всіма діями своїх підлеглих. Однак, в даному випадку, працівники СБУ вчинили ряд порушень, і жодної реакції з боку Ющика не було. Це свідчить про те, що він не здатний забезпечити ефективну роботу своєї команди.
- Бездіяльність Віталія Ющика також суперечить моральним нормам, адже він повинен бути прикладом для інших. Його відсутність у важливих питаннях створює враження, що він не дбає про справи організації та її учасників. Тиск з боку працівників СБУ: Я особисто відчув тиск з боку працівників СБУ, які, намагаючись уникнути відповідальності за свої дії, неодноразово зверталися до мене з погрозами. Віталій Ющик повинен був підтримати мене у цій ситуації, але замість цього залишив мене наодинці з проблемою.
-
Вимоги:
- На основі вищевказаних фактів, я вимагаю: Провести внутрішнє розслідування діяльності Віталія Ющика та його бездіяльності у даній ситуації. Негайно вжити заходів щодо усунення його з посади через невиконання службових обов'язків.
Вжити відповідних санкцій щодо працівників СБУ, які вчинили порушення. Виплатити мені моральну компенсацію за завдані збитки та шкоду репутації. Зняти мене з чорного списку державних структур, що було накладено через неправомірні дії працівників СБУ. -
-
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тап
-
Дата походження: 14.10.2024.