Розглянуто Скарга на лідера ДСНС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Стетхем

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Жов 2024
Дописи
48
Реакції
54
Бали
63
  1. Нікнейм лідера/заступника: Олексій Політура
  2. Особистий нікнейм: Матвій Стетхем
  3. Суть скарги: Просив дати дозівл не перевід до ДКВС, а от ця дуже погана людина звільнила мене по втраті довіри. Без пояснення причини. Просто взяла і звільнила. Хочу щоб цю людину покарали. І мене перевели у ДКВС. А саме прошу подивитись на чат зліва зверху у першому посиланні. А у голосове сказав що лишив подаруночок у трудовій.Перед тим спілкувався із зам. лідером і він говорив щоб я почекав лідера бо йому сказав так зробити якраз той самий лідер.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 21.05.2025

Останнє редагування:

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, передивившись докази від вас та поговоривши з лідером, виношу таке рішення:
Так як лідер дійсно помилився та звільнив вас без причини, вас буде повернено у фракцію ДСНС на той самий ранг де ви і були.

Переведення НЕ БУДЕ, так як ви порушуєте правила переведення між фракціями. Чому? Бо існує КД на переведення у фракціях, яке складає щонайменше 7 днів - 6. Переведення дозволено не раніше ніж через 7 діб з моменту останнього переведення або вступу у фракцію.

Тому, очікуйте 7 днів з моменту повернення вас у фракцію або звільняйтесь за власним бажанням.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі