Розглянуто Скарга на лідера ЗСУ та його заступників( Прошу переглянути ГА та ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
34
Реакції
28
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника:Назар Коноба,Володя Шуфляда,Ітачі Ямагуті
  2. Особистий нікнейм:Сініцин Богдан
  3. Суть скарги:Лідер та заступник взагалі не активні тако ж не розумію як на пост лідера поставили людину молодше 14 років.Постійно закриті заявки на високі посади,лише один функціонуючий підрозділ з шести існуючих через те що банально в інших підрозділах не має деректора та О/С.Через неактивніть Старшого складу бійці не знають навіть чим їм зайнятися окрім підвищення.Лідери та засупники заходять три рази на день підвищують 3-4 людини і стають в АФК на весь день.Лекції та тренування роблять лише для звіту на нічого не проводять просто роблять скріншоти.Знаючи данного лідера виникають великі підозри щодо блату у фракції.Я особисто чекав схвалення своєї заявки на переведення кілька днів це при тому що лідер часто відвідував форум.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Як таких доказів не має просто за цим повинна спостерігати наша адміністрація.
  5. Дата походження:25.08.2024

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Щодо активності Лідера та його заступника: Вони регулярно виконують свої обов'язки(я особисто а також ГС/ЗГС держ слідкуємо кожен день за цим), однак ми розуміємо, що цього може бути недостатньо для ефективного керівництва фракцією в повному обсязі.Треба враховувати особисте життя кожної людини,певні життєві обставини,також хочу зауважити що люди фізично не можуть приділяти грі 24 години.

Хочу зауважити,що я знаходжусь на сервері велику частину часу у день і можу сказати що бачу особисто лідера/замів і спілкуюсь з ними щодо покращень/пропозицій.З приводу рапортів на підвищення і їх перегляду,проведу бесіду,щоб більш активно це відбувалось і у вас не виникало запитань щодо вашого карʼєрного зростання.

Що стосується віку Лідера: хоча вік може бути фактором, ми перш за все оцінюємо компетентність і здатність гравця ефективно керувати фракцією.Наразі в цій ситуації було зроблено виключення,так як гравець компетентний для цієї посади і дуже багато часу у минулому приділяв цій фракції.Ми лояльно відносимось до всіх,та через певні обставини надаємо шанси.

Закриті заявки на старший склад є рішенням Лідера, яке базується на поточних потребах фракції. Однак, ми переглянемо цю ситуацію, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому.

Ваші побоювання щодо можливого блату у фракції також будуть уважно розглянуті.Наразі «блату» не виявлялось.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі